Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΆργος: Όλα δείχνουν πως έφθασε στο σημείο "0" ο Παναργειακός

Άργος: Όλα δείχνουν πως έφθασε στο σημείο “0” ο Παναργειακός

Αύριο Σάββατο το απόγευμα στις 6.30 έχει προγραμματισθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση από την διοίκηση του Παναργειακού, όπου θα φανεί κατά πόσο θα υπάρξει διέξοδος στην ομάδα του Άργους και θα συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Όπως όλα δείχνουν, οι Τσιόδρας και Ανδρής που ανέλαβαν το καλοκαίρι να κατεβάσουν την ομάδα, έχουν φθάσει στο όριο των αντοχών τους. Σε συνέντευξη που δόθηκε με το τέλος του α’ γύρου, ξεκαθαρίσθηκε οτι η κατάσταση είναι δύσκολη και έγινε έκκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει.
Πρόθεση για κάτι τέτοιο δεν υπήρξε από κανέναν.

Οπότε, η αυριανή συγκέντρωση, πιθανόν να αποτελέσει το …Κύκνειο άσμα και η ομάδα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα! Είναι χαρακτηριστικό ότι στην σημερινή προπόνηση ο Γιώργος Διαμαντής είδε στο γήπεδο μόνο 8 άτομα! Όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν την αυριανή συνέλευση για να δούν αν θα συνεχίσουν ή θα ψάξουν άλλη ομάδα.

Εχει ακουσθεί και το ενδεχόμενο η ομάδα να συνεχίσει μόνο με ντόπιους -μαζί και νεαροί-, απλά για την συμμετοχή. Όμως, η αλήθεια είναι και χωρίς να πληρώνεται κανείς, υπάρχει ένα ποσό γύρω στα 15-17.000 ευρώ για λειτουργικές υποχρεώσεις ως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, το οποίο πρέπει να βρεθεί κάποιος να καλύψει.

 

Εν αναμονή λοιπόν της αυριανής Γ.Σ., για να δούμε αν θα υπάρξει διέξοδος ή η ομάδα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ