Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑOι σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο

Oι σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο

Με πέντε εκδηλώσεις κλείνει στο Ναύπλιο το 2019, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος που έχει καταρτίσει ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου.

 

Το πρόγραμμα περιελαμβάνει:

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από τη Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου στους δρόμους της πόλης.

Το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου τραγουδά κάλαντα και χριστουγεννιάτικους ύμνους σε κοινωφελή ιδρύματα του Δήμου.

Στην πλατεία Καποδίστρια – «Το πάρκο του Αη Βασίλη» ώρα 12:00, “Καλικατζαροκαμώματα” με την Μίρκα Καχριμάνη.

Στο Τριανόν, η ομάδα χειροτεχνών ARTIFACT μαζί με το Σωματείο Υποστήριξης ασθενών με ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη έκθεση στο φουαγιέ του Τριανόν έως Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.

Και στο ΦΟΥΓΑΡΟ, το παιχνίδι των εκπλήξεων! Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά 7+ ετών.

 

Ακολουθούν:

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου με την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

 

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Βουλευτικό, ώρα 20:00

Συναυλία της Φιλαρμονικής Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών καθώς και έργων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Διδασκαλία – Διεύθυνση: Αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης

 

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Τριανόν, ώρα 18:30

Η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ γιορτάζει με κουκλοθέατρο, παρουσιάζοντας το παραδοσιακό παραμύθι: «Η Πλούμπω και οι Καλικάντζαροι».

Παραμονή Χριστουγέννων και οι Καλικάντζαροι ανεβαίνουν στη γη για να πειράξουν, να ξεγελάσουν, να ξεφαντώσουν. Άλλοι βρίσκουν το μάστορά τους από ένα όμορφο κι΄έξυπνο κορίτσι…Η συνέχεια στη σκηνή.

 

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 19:00

Μία Υπέροχη Ζωή (It is a Wonderful Life) του Φρανκ Κάπρα

προβολή ταινίας  στην αίθουσα 9 του ΦΟΥΓΑΡΟΥ

 

Μιδέα, Δημοτικό Σχολείο, ώρα 17:00

Η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου παρουσιάζει κουκλοθέατρο, με το παραδοσιακό παραμύθι: «Η Πλούμπω και οι Καλικάντζαροι».

 

Βουλευτικό, ώρα 20:00

Συναυλία από το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου, το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο « ΣΥΜΦΩΝΙΑ» Ναυπλίου, την Παιδική Χορωδία Ναυπλίου « ΤAMPERAMENTO» με σολίστ και συνοδεία ορχήστρας, σε μουσικές συνθέσεις του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, Στέφανου Δάφνη, καθώς και κείμενα – ποίηση του Κωνσταντίνου Σπηλιώτη και Θεοδόση Αντωνιάδη.

 

*Η Πειραματική Σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου παρουσιάζει το κουκλοθέατρο με το παραδοσιακό παραμύθι : « Η Πλούμπω και οι Καλικάντζαροι» στο Δημοτικό σχολείο της Μηδέας στις 6 Ιανουαρίου, ώρα 17:00 και όχι στις 5 Ιανουαρίου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ