Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑNαύπλιο: Με λαμπρότητα και κρύο ο αγιασμός των Υδάτων στο λιμάνι ......

Nαύπλιο: Με λαμπρότητα και κρύο ο αγιασμός των Υδάτων στο λιμάνι … (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Στο Ναύπλιο τελέσθηκε σήμερα Δευτέρα  6 Ιανουαρίου 2020 και παρά το τσουχτερό κρύο, με κάθε λαμπρότητα η εορτή των Αγίων Θεοφανείων.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:


Το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου παρουσία των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου, έγινε ο μεγάλος αγιασμός και στο λιμάνι της πόλης ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Δέκα ήσαν αυτοί που έπεσαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν τον Σταυρό. Την τελετή της κατάδυσης του Σταυρού τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ενώ την ακολουθία των Θεοφανείων παρακολούθησαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές Αργολίδος Ιωάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Ιωάννης Μαλτέζος, ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Τον Σταυρό έπιασε ο Ανδρέας Λέκκας. Δείτε το παραπάνω σχετικό βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv σε αυτή την ανάρτηση και ακούστε τι μας είπε ο τυχερός της ημέρας Ανδρέας Λέκκας, αλλά και ο μητροπολίτης Νεκτάριος, o περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο βουλευτής Ανδρέας Πουλάς.

ΦΩΤΟ: 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ