Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈνας ακόμη αδέσποτος σκύλος …θύμα στην Ερμιόνη!

Ένας ακόμη αδέσποτος σκύλος …θύμα στην Ερμιόνη!

Μια ακόμη ανάρτηση, σήμερα από το «Αγάπη – Φιλοζωϊκό & Περιβαλλοντικό Σωματείο Ερμιονίδας», που αφορά θύματα αδέσποτα, στην Ερμιόνη.

 

Η σχετική ανάρτηση:

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα! Ερμιόνη σήμερα….. Θύματα -για την ώρα- ο Άρης, ένας υπέροχος γίγαντας, αδεσποτούλης που τον φρόντιζαν στην περιοχή και δίπλα του ένα σπουργιτάκι.

Άρρωστα μυαλά υπάρχουν γύρω μας. Και συνήθως είναι άνθρωποι, που δείχνουν καθημερινοί. Το θέμα είναι να μην προσπερνάμε τις καταστάσεις αυτές. Αν έχουμε κάποιο στοιχείο (αποδεικτικό όχι ενδεικτικό) πηγαίνουμε στην Αστυνομία.

Βέβαια δύσκολα τσιμπάς τους δράστες, γιατί συνήθως είναι θρασύδειλοι και κοινωνιοπαθείς».

 

Εκλογές

Την Κυριακή το μεσημέρι, στην αίθουσά του στο Κρανίδι, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Η προσέλευση ήταν λίαν ικανοποιητική. «Ευχαριστούμε την δικηγόρο μας και τη λογίστριά μας, για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια αυτή, όπως και τα μέλη μας τα οποία προσήλθαν για να ψηφίσουν, αλλά και τα νέα μέλη που γράφτηκαν και ψήφισαν.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Στηριζόμαστε στη βοήθεια όλων, για να περιορίσουμε το πρόβλημα που λέγεται “Αδέσποτα”, τονίζεται σε σχετική ανάρτηση-ενημέρωση.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ