Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝυκτερινή παρέλαση καρναβαλιστών στο Άργος

Νυκτερινή παρέλαση καρναβαλιστών στο Άργος

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Αργείτικης Αποκριάς 2020, που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ, θα πραγματοποιηθεί η “ποδαράτη” νυκτερινή παρέλαση καρναβαλιστών.

 

Πιο συγκεκριμένα,  στις 18:30, θα ξεκινήσει η “ποδαράτη” καρναβαλική παρέλαση, χωρίς άρματα! Γνωρίστε τα φετινά ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ. Χορέψτε στους ρυθμούς της Μπάντας Κρουστών Quilombo και … κρατήστε την ανάσας γιατί…;; το Fire Show θα σας… κόψει την ανάσα!

Τα γκρουπ με την μπάντα & τους καρναβαλιστές και ώρα 18:20, θα συγκεντρωθούν στην οδό Γεν. Κολοκοτρώνη (από του Κουρουνιώτη τα παπούτσια μέχρι του Ανδρή).
Η πορεία είναι: από τη Γεν Κολοκοτρώνη που θα είναι συγκεντρωμένοι, ξεκινούν αντίστροφα προς την Κορίνθου – στο ύψος της Βας. Κων/νου στρίβουν δεξιά – στο ύψος του ¨εσώρουχα Τασσόπουλος¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν τον πεζόδρομο – στο ύψος της ¨ κάβα Βλογιάρη¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν την Καποδιστρίου – στο ύψος του 1ου Δημοτικού σχολείου στρίβουν αριστερά & διασχύουν τον πεζόδορμο της Δαναού – ανεβαίνουν το γεφυράκι & καταλήγουν στην εξέδρα στο ποτάμι (απέναντι από την εθνική τράπεζα).
Επάνω στην εξέδρα θα γίνει η παρουσίαση των καρναβαλικών ομάδων & όταν τελειώσουν θα γίνει το show με τις φωτιές.

* στις 20:00, κεντρική πλατεία στο Αργος. MASCHERARIS! Κυρίες ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ παγώνουν, παίζουν με το κοινό, χορεύουν ταραντέλα! Κύριοι τραγουδούν καντσονέτες!!!

 

*Η ΚΕΔΑΜ, καλεί τις Ομάδες που θα συμμετέχουν στην Καρναβαλική Παρέλαση της 1ης Μαρτίου, να πάνε αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 8μμ στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη (πάρκο Μπόνη) για να παραλάβουν τα νούμερα για τη σειρά της παρέλασης και τις απαραίτητες οδηγίες.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ