Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕπιμελητήριο Αργολίδας: Νέες τάσεις & προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου, Total Business Success...

Επιμελητήριο Αργολίδας: Νέες τάσεις & προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου, Total Business Success και Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα… (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερωτική Εσπερίδα είχαμε χθες Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 στο Επιμελητήριο Αργολίδας στο Άργος. Θέμα ήταν «Οι νέες τάσεις & προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου στην Ελλάδα και ο Ρόλος του Παγκόσμιου Καταναλωτή».

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Η Ενημερωτική Εσπερίδα είχε κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Αντώνη Ζαΐρη, Αναπλ. Αντιπρόεδρο Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) & Μέλος της Ένωσης Αμερικανών Οικονομολόγων (ΑΕΑ), που εστίασε στην ενημέρωση επιχειρηματιών και στελεχών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν επιτυχώς στις νέες ανάγκες της αγοράς και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και στην παρουσίαση μεθόδων αύξησης της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων, μέσα από την κατανόηση του ρόλου του Παγκόσμιου Καταναλωτή.

Στη συνέχεια της Κεντρικής Ομιλίας, ακολούθησε παρουσίαση με θέμα «TOTAL BUSINESS SUCCESS, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανάπτυξης της μικρής και μεσαίας επιχείρησης» από τον κ. Γιώργο Σταμάτη, Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Coach, Εκπαιδευτή και Συγγραφέα και η παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που θα υλοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αργολίδας με την Πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με τη 360U Better Skills – Better Business και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση το σχετικό βίντεο και το τι μας είπαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο Δρ. Αντώνης Ζαΐρης, ο Γιώργος Σταμάτης και ο Σάκης Ρούλιας.

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ