Η πλατεία Ξενοφώντος θα μετατραπεί σε Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Σπάτα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, μικροί και μεγάλοι θα περάσουμε αξέχαστα !

Την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 στα Σπάτα θα γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ξενοφώντος με Live μπάντα, το έλκηθρο του  Αι  Βασίλη, face painting,  κινούμενη  ομάδα animateurs στην πλατεία και γύρω, κεράσματα με μαλλί της γριάς για μικρούς και μεγάλους, που υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στην μαγεία των Χριστουγέννων.

Τρενάκι

Δεν θα λείψει από την γιορτινή ατμόσφαιρα το τρενάκι, το οποίο, από ότι γνωρίζουμε θα πραγματοποιήσει την εξής διαδρομή : Αφετηρία η πλατεία  Ξενοφώντος  (Βασ.  Παύλου),  Φειδίου,  Ηρακλείου, Αισχύλου,  Μυκηναϊκών  Τάφων, Ευριπίδου και τέλος διαδρομής πάλι στην πλατεία. Μια μοναδική εμπειρία όλους !

Σύντομα θα ενημερώσουμε για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας αλλά και την διαδρομή που θα πραγματοποιεί το τρενάκι.

Εργαστήρια και άλλα…

Χριστουγεννιάτικα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια θα υπάρχουν στα Σπάτα, θα πραγματοποιηθούν στο Β ΚΑΠΗ, όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αλλά για να πάρουμε μια ιδέα… κάποια από αυτά είναι «Εργαστήριο κατασκευής στολιδιών από πήλινα γλαστράκια», «Εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικου κολιέ», Παιχνίδι Κρίκοι, Παιχνίδι Λέιζερ, Face painting με αγαπημένα χριστουγεννιάτικα σχέδια, μπαλανοκατασκευές, Ταχυδρομείο του Αι Βασίλη για τα γράμματα με τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων.

Ακόμα θα υπάρχει Μαλλί της γριάς που ξυπνάει γλυκές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις με μια γλυκιά γεύση που λιώνει στο στόμα και φυσικά ο Αι Βασίλης για φωτογραφίες με τους γονείς και τα παιδιά !

Μείνετε συντονισμένοι στο ενημερωτικό site της Πόλης, για να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι… Έγκαιρα και έγκυρα !

Καλές γιορτές !

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αρτέμιδα – Τι ετοιμάζεται…