Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άλλη μια «έκρηξη οργής» των παιδιών των Βορείων προαστίων στην Ηλιούπολη

Κατα­τρό­πω­σαν τον «εχθρό» εκφο­βί­ζο­ντας νύχτα τους φύλα­κες και «σπά­σα­νε» την δια­πλο­κή, σπά­ζο­ντας τα τζά­μια στο Δημαρχείο!

Έρχε­ται άλλω­στε η 1η ΜΑΗ και πρέ­πει να δικαιώ­σουν όσους υπηρετούν.

Όμως εμείς οι απλοί άνθρω­ποι του μόχθου, εργά­τες, εργα­ζό­με­νοι, άνερ­γοι, δεν τσι­μπά­με με τις «εκρή­ξεις οργής» των κολεγιόπαιδων.

Το εργα­τι­κό – λαϊ­κό κίνη­μα έχει την δική του μακριά πεί­ρα από τέτοιου είδους «τιμω­ρούς». Γνω­ρί­ζει από πρώ­το χέρι σε ποιο μύλο ρίχνουν νερό, με τέτοιες προ­βο­κα­τό­ρι­κες ενέργειες.

Γι’ αυτό και δεν μας αποπροσανατολίζουν.

Η δια­πλο­κή είναι νύχι κρέ­ας του καπι­τα­λι­στι­κού συστή­μα­τος και η δια­σφά­λι­ση των συν­θη­κών υγιει­νής και ασφά­λειας στους χώρους δου­λειάς, κόστος για κρά­τος και εργο­δο­σία. Γι αυτό και δεν χαρί­ζο­νται. Απαι­τούν την συνε­χή πάλη του οργα­νω­μέ­νου ταξι­κού κινήματος.

Να για­τί τα hapening των κολε­γιό­παι­δων μόνο κλαυ­σί­γε­λο μας προ­κα­λούν και επ’ ουδε­νί δεν «τρο­μά­ζουν» βέβαια το σύστημα…

Να ένας ακό­μη λόγος ώστε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ να δώσου­με δυνα­μι­κό παρόν στην Πρω­το­μα­γιά­τι­κη Απερ­γία και στην συγκέ­ντρω­ση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Ηλιούπολης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο