Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ελασσόνα: Δημοτική αρχή και διάφοροι «προοδευτικοί» αθωώνουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή

Την από­φα­ση της Δημο­τι­κής Αρχής της ΝΔ στην Ελασ­σό­να, που με τη σύμ­φω­νη γνώ­μη των συν­δυα­σμών του ΚΙΝΑΛ, «Ολύ­μπου Πολι­τεία» και του ΣΥΡΙΖΑ, «Ένας Δήμος για όλους», επι­τρέ­πει στη ναζι­στι­κή εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση της Χρυ­σής Αυγής να στή­σει προ­ε­κλο­γι­κό περί­πτε­ρο στην κεντρι­κή πλα­τεία Ελασ­σό­νας, καταγ­γέλ­λει η «Λαϊ­κή Συσπείρωση».

Σημειώ­νει πως: «Είναι ενέρ­γεια που απο­τε­λεί μεγά­λη πρό­κλη­ση για τον λαό της Ελασ­σό­νας με τις μεγά­λες αγω­νι­στι­κές παρα­δό­σεις, τα εκα­το­ντά­δες θύμα­τα του αντι­κα­το­χι­κού- αντι­φα­σι­στι­κού αγώ­να και τα μαρ­τυ­ρι­κά χωριά της. Θα μπο­ρού­σαν να μην παρα­χω­ρή­σουν καμία διευ­κό­λυν­ση στη Χρυ­σή Αυγή όπως έχουν κάνει κι άλλοι δήμοι στην Ελλάδα.

Όλοι μαζί, δημο­τι­κή αρχή του κ. Ευαγ­γέ­λου και οι διά­φο­ροι “προ­ο­δευ­τι­κοί” αθω­ώ­νουν με τη στά­ση τους την εγκλη­μα­τι­κή — φασι­στι­κή οργά­νω­ση και της δίνουν βήμα να δηλη­τη­ριά­ζει το λαό της πόλης μας, στο όνο­μα μάλι­στα της “δημο­κρα­τί­ας”.

Ειδι­κά η στά­ση του εκπρο­σώ­που του ΣΥΡΙΖΑ και υπο­ψή­φιου με τον “ανε­ξάρ­τη­το” συν­δυα­σμό “Ένας Δήμος για όλους”, στη σύσκε­ψη που συγκά­λε­σε η δημο­τι­κή αρχή στις 17.04.2019 ήταν προ­κλη­τι­κή. Όχι μόνο δεν πήρε θέση αλλά η μόνη ένστα­ση που είχε να κάνει ήταν να κατε­βαί­νουν τα αερο­πα­νό και οι αφί­σες! Απέ­δει­ξε στην πρά­ξη το πόσο κού­φια λόγια είναι οι “προ­ο­δευ­τι­κές συμ­μα­χί­ες ενά­ντια στην ακρο­δε­ξιά” που προ­πα­γαν­δί­ζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Από τη μία ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για τον κίν­δυ­νο της ακρο­δε­ξιάς και από την άλλη δίνει βήμα στην ΧΑ να προ­πα­γαν­δί­ζει τις θέσεις της. Αυτό το περι­στα­τι­κό έρχε­ται να προ­στε­θεί σε μια σει­ρά άλλα, όπως οι κοι­νές φωτο­γρα­φή­σεις με τους ναζί στα νησιά του Αιγαί­ου, οι κοι­νές συνα­θροί­σεις σε μια σει­ρά εκδη­λώ­σεις, η συγκυ­βέρ­νη­ση με τον ακρο­δε­ξιό Καμ­μέ­νο για 4 χρό­νια και τώρα με διά­φο­ρους ακρο­δε­ξιούς κ.λπ.

Καλού­με κάθε λαϊ­κό άνθρω­πο που είναι και νιώ­θει δημο­κρά­της να κατα­δι­κά­σει όσους ψαρεύ­ουν στα θολά νερά του φασι­σμού, του εθνι­κι­σμού και του ρατσι­σμού. Ο φασι­σμός δεν αντι­με­τω­πί­ζε­ται ούτε με διευ­κο­λύν­σεις για να χύνει το δηλη­τή­ριό του ούτε με τις δήθεν “προ­ο­δευ­τι­κές συμ­μα­χί­ες” της κυβέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ που προ­ω­θεί αλλα­γές στον Ποι­νι­κό Κώδι­κα οι οποί­ες ελα­φρύ­νουν τις ποι­νές των εγκλη­μα­τι­κών οργα­νώ­σε­ων όπως η Χρυ­σή Αυγή, με τη δίκη να καθυ­στε­ρεί τρα­γι­κά, που κρα­τά­ει ψηλά τη σημαία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που αξιο­ποιούν αντι­δρα­στι­κές δυνά­μεις, υπο­δαυ­λί­ζουν τον εθνι­κι­σμό και πρω­το­στα­τούν στον αντικομμουνισμό.

Ο λαός, οργα­νω­μέ­νος, μπο­ρεί να βάλει τη σφρα­γί­δα του στις εξε­λί­ξεις, να απο­μο­νώ­σει τους δηλω­μέ­νους νοσταλ­γούς της χού­ντας, να τους κάνει ανε­πι­θύ­μη­τους παντού, να μην μπο­ρούν να σηκώ­σουν κεφά­λι, για να μην εξα­κο­λου­θούν να χύνουν το δηλη­τή­ριό τους στις λαϊ­κές συνει­δή­σεις. Να στεί­λει με τη στά­ση του και με την ψήφο του μήνυ­μα κατα­δί­κης τόσο στη Χρυ­σή Αυγή όσο και σε όλους αυτούς που τους “χαϊ­δεύ­ουν τα αυτιά και τους δίνουν στασίδι”.

Ο λαός της Ελασ­σό­νας να βγά­λει τα συμπε­ρά­σμα­τά του.

Η μόνη απά­ντη­ση στους ναζί, στο φασι­σμό και την ακρο­δε­ξιά είναι η ενί­σχυ­ση του ΚΚΕ και της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης” παντού».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο