Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο φασίστας Λαγός «ξαναχτυπά» με αφορμή το άγαλμα του Λένιν στη Γερμανία

Ο αντι­κομ­μου­νι­στι­κός «σέν­σο­ρας» της ΕΕ χτύ­πη­σε ξανά στη …βάρ­δια του εκλεγ­μέ­νου με τη Χρυ­σή Αυγή και κατό­πιν «ανε­ξαρ­τη­το­ποι­η­μέ­νου» ευρω­βου­λευ­τή Λαγού, που με κάθε αφορ­μή δικαιο­λο­γεί το όνο­μά του, ως κανο­νι­κός «λαγός» στο αντι­κομ­μου­νι­στι­κό κυνή­γι μαγισ­σών που εξα­πο­λύ­ει η ΕΕ, στο έδα­φος της θεω­ρί­ας των «ολο­κλη­ρω­τι­σμών».

Μετά τις μνη­μειώ­δεις Ερω­τή­σεις τους για να αλλά­ξουν όνο­μα ιστο­ρι­κοί δρό­μοι σε ευρω­παϊ­κές πρω­τεύ­ου­σες, που έφε­ραν τα ονό­μα­τα κλα­σι­κών του Μαρ­ξι­σμού — Λενι­νι­σμού, ο φασί­στας ευρω­βου­λευ­τής επα­νήλ­θε με νέα Ερώ­τη­ση, που συνυ­πο­γρά­φει με άλλα ακρο­δε­ξιά φιντά­νια, ύστε­ρα από πρό­σκλη­ση ενός Εσθο­νού ευρω­βου­λευ­τή (τι παρά­ξε­νο…). Τι ζητά­ει αυτήν τη φορά; Ούτε λίγο ούτε πολύ, την απο­κα­θή­λω­ση του αγάλ­μα­τος του Λένιν που στή­θη­κε στην γερ­μα­νι­κή πόλη Gelsenkirchen με πρω­το­βου­λία του γερ­μα­νι­κού Marxistisch — Leninistische Partei Deutschlands (MLPD). Ρωτά­ει μάλι­στα την Κομι­σιόν αν συμ­φω­νεί «με την ανέ­γερ­ση ενός αγάλ­μα­τος που ανα­πα­ρι­στά έναν άνθρω­πο υπεύ­θυ­νο για εγκλή­μα­τα κατά της ανθρω­πό­τη­τας και το οποίο φαί­νε­ται ότι υμνεί μια ιδε­ο­λο­γία που σκό­τω­σε περί­που 100 εκα­τομ­μύ­ρια ανθρώ­πους» και αν «θα ήταν ίδια η αντί­δρα­σή της αν η Ερώ­τη­ση αφο­ρού­σε στο άγαλ­μα ενός ναζι­στή ηγέ­τη», παί­ζο­ντας το γνω­στό παι­χνί­δι των «δύο άκρων», που βγά­ζει λάδι το ναζι­σμό. Καλεί τέλος την Κομι­σιόν (λες και δεν ξέρει…) «να δηλώ­σει ανοι­χτά και δημο­σί­ως ποια είναι η θέση της σχε­τι­κά με τον κομ­μου­νι­σμό και την εξύ­μνη­σή του».

Ο δίμε­τρος ανδριά­ντας του Β.Ι.Λένιν στο Γκέλζενκίρχεν.

Για την ιστο­ρία, ο Λαγός και οι άλλοι επι­κα­λού­νται στην Ερώ­τη­σή τους το πρό­σφα­το αντι­κομ­μου­νι­στι­κό ψήφι­σμα του Ευρω­κοι­νο­βου­λί­ου, με το οποίο ανά­με­σα σε άλλα ζητεί­ται να απα­γο­ρευ­τεί η ονο­μα­το­δο­σία δρό­μων και πλα­τειών με ονό­μα­τα προ­σω­πι­κο­τή­των που έχουν ανα­φο­ρά στον κομμουνισμό.

Να το χαί­ρε­ται, λοι­πόν, η …δημο­κρα­τι­κή ΕΕ το κατά­πτυ­στο ψήφι­σμά της και τους φασί­στες που έχει διο­ρί­σει ως θεμα­το­φύ­λα­κες του αντικομμουνισμού.

Γερ­μα­νία: Δίμε­τρος ανδριά­ντας του Λένιν ανε­γέρ­θη­κε στο Γκελζενκίρχεν

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο