Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χαϊδάρι — Ξεκάθαρο το δίλημμα: Δήμαρχος αγωνιστής ή ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων;

Με σύσκε­ψη, στην οποία πήραν μέρος όσοι απαρ­τί­ζουν το ψηφο­δέλ­τιο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», ξεκί­νη­σε η μάχη για τον β’ γύρο των δημο­τι­κών εκλο­γών στο Χαϊδάρι.

Στη σύσκε­ψη, που έγι­νε σήμε­ρα το από­γευ­μα, όπου μίλη­σε ο Μιχά­λης Σελέ­κος, νυν δήμαρ­χος και εκ νέου υπο­ψή­φιος με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», δια­μορ­φώ­θη­κε πρό­γραμ­μα εξορ­μή­σε­ων και περιο­δειών για αύριο και τις επό­με­νες μέρες, με στό­χο να βρε­θεί η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» την ερχό­με­νη Κυρια­κή ξανά στο τιμό­νι του δήμου. Στη σύσκε­ψη παρευ­ρέ­θη­καν ο Θοδω­ρής Χιώ­νης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και τα μέλη της ΚΕ Βιβή Δάγκα και Νίκος Μαυροκέφαλος.

Η μάχη αυτή ξεκι­νά με αφε­τη­ρία και παρα­κα­τα­θή­κη τη στή­ρι­ξη που έδω­σαν στο ψηφο­δέλ­τιο με το γαρί­φα­λο χιλιά­δες εργα­ζό­με­νοι της πόλης, ενι­σχύ­ο­ντάς το σημα­ντι­κά σε ψήφους και ποσο­στό σε σύγκρι­ση με τον α’ γύρο της ανα­μέ­τρη­σης των προη­γού­με­νων δημο­τι­κών εκλο­γών. Συγκε­κρι­μέ­να, το ψηφο­δέλ­τιο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» με επι­κε­φα­λής τον Μιχά­λη Σελέ­κο συγκέ­ντρω­σε 5.443 ψήφους και ποσο­στό 25,5% (με κατα­με­τρη­μέ­νο σχε­δόν το σύνο­λο των ψήφων). Το 2014 η μάχη του β’ γύρου ξεκι­νού­σε για τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» από πολύ χαμη­λό­τε­ρο ποσο­στό (18,43%) και πολύ λιγό­τε­ρες ψήφους (4.031).

Το πρό­γραμ­μα για πλα­τύ άνοιγ­μα στο λαό της πόλης, που ξεκι­νά από αύριο, περι­λαμ­βά­νει εξορ­μή­σεις σε σχο­λεία, αθλη­τι­κές εγκα­τα­στά­σεις, όπως το κολυμ­βη­τή­ριο, δομές όπως οι παι­δι­κοί σταθ­μοί και τα ΚΑΠΗ, άλλες υπη­ρε­σί­ες του δήμου, όπως το Πρά­σι­νο, η Καθα­ριό­τη­τα και το Δημαρ­χείο, ενώ τα απο­γεύ­μα­τα περι­λαμ­βά­νει περιο­δεί­ες σε γει­το­νιές της πόλης, εξορ­μή­σεις στο εκλο­γι­κό περίπτερο.

Η κεντρι­κή συγκέ­ντρω­ση, με την οποία θα ολο­κλη­ρω­θεί η προ­ε­κλο­γι­κή εκστρα­τεία, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Παρα­σκευή 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ. στο Παλα­τά­κι, με ομι­λη­τή τον Μ. Σελέκο.

selekos2 1

Ξεκάθαρο το δίλημμα: Δήμαρχος αγωνιστής ή ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων;

Παράλ­λη­λα, με ανα­κοί­νω­σή της, η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» καλεί σε παν­στρα­τιά για να συνε­χί­σει το Χαϊ­δά­ρι την αγω­νι­στι­κή του πορεία, για να φτά­σει το μήνυ­μα νίκης στο β’ γύρο των εκλο­γών όσο το δυνα­τόν πιο μακριά. Στην ανα­κοί­νω­ση όπου χαι­ρε­τί­ζει τους Χαϊ­δα­ριώ­τες και τους ευχα­ρι­στεί για τη στή­ρι­ξή τους, ιδιαί­τε­ρα όσους έκα­ναν αυτό το βήμα για πρώ­τη φορά, ανα­φέ­ρει αναλυτικά:

«Χαι­ρε­τί­ζου­με τους χιλιά­δες συμπο­λί­τες μας που στή­ρι­ξαν με την ψήφο τους, αλλά και τον αγώ­να τους τη “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση”. Θέλου­με να ευχα­ρι­στή­σου­με όλους και όλες που αντα­πο­κρί­θη­καν στο κάλε­σμα και συμπο­ρεύ­τη­καν μαζί μας, σε ένα δύσκο­λο και όμορ­φο αγώ­να. Έναν τίμιο αγώ­να με αυτα­πάρ­νη­ση, χωρίς προ­σω­πι­κές σκο­πι­μό­τη­τες και στρα­τη­γι­κές, χωρίς μεγά­λα λόγια και ταξίματα.

Θέλου­με να ευχα­ρι­στή­σου­με όλους όσοι μας τίμη­σαν με τη συμ­με­το­χή τους στο ψηφο­δέλ­τιο, όλους όσοι μας στή­ρι­ξαν στη μάχη συνο­λι­κά. Ιδιαί­τε­ρα θέλου­με να ευχα­ρι­στή­σου­με όσους έκα­ναν αυτό το βήμα για πρώ­τη φορά καθώς και τους νέους και τις νέες που έδω­σαν την πρώ­τη τους ψήφο στη “Λαϊ­κή Συσπείρωση”.

Η στή­ρι­ξή τους αυτή είναι το πρώ­το απο­φα­σι­στι­κό βήμα για τη νίκη την ερχό­με­νη Κυριακή.

Η “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” αυξή­θη­κε πολύ δυνα­μι­κά σε ψήφους και ποσο­στό σε σχέ­ση με τον πρώ­το γύρο των εκλο­γών του 2014 που οδή­γη­σε στην ανά­δει­ξή της σε Δημο­τι­κή Αρχή της πόλης μας, με δήμαρ­χο τον Μιχά­λη Σελέκο.

Εκφρά­ζει τη μεγά­λη δυνα­μι­κή και τη συσπεί­ρω­ση χιλιά­δων ανθρώ­πων που στή­ρι­ξαν το ψηφο­δέλ­τιο της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης”. Την πλα­τιά ανα­γνώ­ρι­ση της προ­σπά­θειας, του έργου και των προ­τε­ραιο­τή­των που θέσα­με στη διοί­κη­ση του δήμου, το επι­στέ­γα­σμα της ανα­γνώ­ρι­σης και της μεγά­λης απο­δο­χής του κόσμου της πόλης μας.

Είναι γνω­στό ότι εμείς βάλα­με σε τάξη το δήμο χωρίς να επι­βα­ρύ­νου­με τους Χαϊ­δα­ριώ­τες, τον μετα­τρέ­ψα­με σε μετε­ρί­ζι αγώ­να για την ανα­κού­φι­ση του λαού της πόλης μας.

Έχου­με βαθιά πεποί­θη­ση και εμπι­στο­σύ­νη στο λαό του Χαϊ­δα­ρί­ου ότι θα ολο­κλη­ρώ­σει αυτό το βήμα στο δεύ­τε­ρο γύρο με την εκλο­γή εκ νέου του Μιχά­λη Σελέ­κου στη θέση του δημάρχου.

Αυτή η νίκη θα είναι δική σας.

Όλο αυτό το διά­στη­μα βρή­κα­με απέ­να­ντί μας ισχυ­ρά επι­χει­ρη­μα­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα που καρα­δο­κούν και έδω­σαν τα πάντα για να επι­στρέ­ψει η πόλη στα χέρια τους. Είναι γνω­στή και πλέ­ον ολο­φά­νε­ρη η ολό­πλευ­ρη στή­ρι­ξή τους στην παρά­τα­ξη “Χαϊ­δά­ρι Ξανά” του Κ. Ντη­νια­κού, για να φύγουν από τη μέση αυτοί που τους χάλα­σαν τα σχέ­δια τα προη­γού­με­να 5 χρόνια.

Το εκλο­γι­κό απο­τέ­λε­σμα του α’ γύρου δια­μορ­φώ­θη­κε κάτω από ένα όργιο εκβια­σμών, πιέ­σε­ων και προ­πα­γάν­δας ακό­μα και μέσα στα εκλο­γι­κά τμή­μα­τα την ημέ­ρα των εκλο­γών, με πρό­σχη­μα την ακυ­ρό­τη­τα του ψηφο­δελ­τί­ου της συγκε­κρι­μέ­νης παρά­τα­ξης, με απο­κλει­στι­κά δική της ευθύνη.

Δεν θα τους το επιτρέψουμε!

Το δίλημ­μα είναι ξεκά­θα­ρο: Θέλου­με δήμαρ­χο αγω­νι­στή ή ντί­λερ επι­χει­ρη­μα­τι­κών συμφερόντων;

Θέλου­με τον δήμαρ­χο συμπα­ρα­στά­τη στα μικρά και μεγά­λα προ­βλή­μα­τα του χαϊ­δα­ριώ­τι­κου λαού ή δήμαρ­χο manager σε δήμο Ανώ­νυ­μη Εταιρεία;

Ξεκι­νά­με τον μεγά­λο αγώ­να για να μην “αλω­θεί” η πόλη μας. Κάθε μέρα και κάθε ώρα είναι πολύ­τι­μη σε αυτή τη μάχη που θα τη δώσου­με με όλες μας τις δυνάμεις.

Σε αυτή την προ­σπά­θεια καλού­με κάθε καλο­προ­αί­ρε­το άνθρω­πο, όλους αυτούς που επέ­λε­ξαν κάτι δια­φο­ρε­τι­κό στον α’ γύρο και έχουν επι­φυ­λά­ξεις ή και επι­μέ­ρους δια­φω­νί­ες, να απα­ντή­σουν στα βασι­κά διλήμ­μα­τα, στη­ρί­ζο­ντας για δήμαρ­χο της πόλης τον Μιχά­λη Σελέκο.

Κρι­τή­ριο πρέ­πει να είναι η πεί­ρα μας, η αγω­νία μας για το καλό της ζωής, των οικο­γε­νειών, της πόλης μας.

Την Κυρια­κή 2 Ιού­νη βάζου­με μπρο­στά τις ανά­γκες μας

Επα­νε­κλέ­γου­με δήμαρ­χο τον Μιχά­λη Σελέκο

Βαδί­ζου­με ενω­μέ­νοι στο γνω­στό δρό­μο που έμπρα­κτα έχου­με απο­δεί­ξει ότι ακο­λου­θού­με. Για να έχου­με μια Δημο­τι­κή Αρχή που δεν θα δια­χω­ρί­ζει το λαό, θα τον ενώ­νει στον κοι­νό αγώ­να, για μια αξιο­πρε­πή ζωή.

Κανέ­νας να μη λεί­ψει από τον ωραίο και έντι­μο αγώ­να μέχρι τη νίκη της Κυριακής.

Τις ημέ­ρες που απο­μέ­νουν δίνου­με τον καλύ­τε­ρό μας εαυ­τό, δε λυπό­μα­στε κόπο και προ­σπά­θεια, για να φτά­σου­με όσο το δυνα­τόν πιο μακριά και στην τελευ­ταία γει­το­νιά, στο τελευ­ταίο σπί­τι, έτσι ώστε το Χαϊ­δά­ρι να συνε­χί­σει την αγω­νι­στι­κή του πορεία.

Συνε­χί­ζου­με! Μπρο­στά οι ανά­γκες του λαού!

Επα­νε­κλέ­γου­με δήμαρ­χο Χαϊ­δα­ρί­ου τον Μιχά­λη Σελέκο

Αυτή η νίκη θα είναι δική σας.

Όλοι μαζί είμα­στε πιο δυνατοί».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο