Tο concept θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

To επερχόμενο μοντέλο θα υιοθετήσει νέα σχεδιαστική ταυτότητα.

To teaser του νέου «μικρού» της Hyundai

1.956 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2018)

H κορεάτικη μάρκα είναι ένα βήμα πριν παρουσιάσει το Saga concept που θα αποτελέσει το μοντέλο στo οποίo θα στηριχτεί το επόμενο HB20.

Μπορεί το επόμενο Hyundai ΗΒ20 να μην αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το δεύτερο μισό του 2019, ωστόσο η κορεάτικη εταιρεία ετοιμάζεται  να παρουσιάσει το Saga concept, ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο που θα αποτελέσει την βάση πάνω στην οποία θα στηριχτεί η επόμενη γενιά HB20.

To επερχόμενο μοντέλο εκτός από τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα που θα υιοθετήσει, θα μεγαλώσει ελαφρώς σε διαστάσεις, προσφέροντας περισσότερη άνεση και χώρους στους επιβάτες, με την ελπίδα να ανταγωνιστεί με περισσότερα όπλα το VW Polo και το Chevrolet Onix που κυριαρχούν στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.
 
Αν και το concept θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, το ΗΒ20 θα εξοπλιστεί και στη νέα του γενιά με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η οικογένεια των μοτέρ θα αποτελείται από 3κύλινδρους 1.000άρηδες κινητήρες και ένα 4κύλινδρο 1.600άρη με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα είναι ελαφρώς εξελιγμένοι σε τεχνολογία και με καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Υπενθυμίζουμε πως το ΗΒ (που σημαίνει Hyundai Brasil) θα προσφερθεί στην αγορά της Βραζιλίας και πιθανώς και σε κάποιες άλλες αγορές της Λατινικής Αμερικής.
 

CORAL GAS PASXA
citroen