Ο ντιζαϊνάτος πύργος στη Λεμεσό που σχεδιάστηκε στην Τουρκία

Ο ντιζαϊνάτος πύργος στη Λεμεσό που σχεδιάστηκε στην Τουρκία

Σαουδάραβες, Ρώσοι και Κινέζοι οι επενδυτές στην περιοχή

«Από τότε που ιδρύθηκε στην Istanbul το 2006, το Görkem Volkan Design Studio εξειδικεύεται στην αρχιτεκτονική και στο design καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πιστεύουμε πως, ακόμη και σε επιχειρηματικής φύσεως πρότζεκτ, o σχεδιασμός έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει, παρ’ όλ’ αυτά οι προτάσεις μας πάντοτε λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του πελάτη, των χρηστών και του περιβάλλοντα χώρου...

Ως αρχιτέκτονες και designers, έχουμε επίγνωση των ευθυνών μας για δημιουργία κτιριακών εγκαταστάσεων υψηλής απόδοσης, που επιτρέπουν την υγιή αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων...Έχουμε επιτυχώς κατορθώσει να φέρει εις πέρας τον σχεδιασμό τόσο οικιστικών όσο και γραφειακών εγκαταστάσεων που έχουν ήδη ανεγερθεί σε μια έκταση μεγαλύτερη από 800.000 τ.μ».

fgagagaga

To παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από τo about section του αρχιτεκτονικού γραφείου GVDS, το οποίο έχει ως έδρα την Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία. Αυτό που ενδεχομένως παρουσιάζει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον για την Κύπρο, είναι πως ανάμεσα στα τρέχοντα πρότζεκτ του γραφείου, όπως διαπιστώνει κανείς με μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα του, είναι και ένα κτιριακό συγκρότημα που σχεδιάστηκε για το λεγόμενο «Χρυσό Μίλι» της Λεμεσού, την αναπτυσσόμενη περιοχή του Καρνάγιου, που βρίσκεται μεταξύ των δύο λιμανιών. Η περιοχή είναι γεμάτη με σημαντικά δείγματα βιομηχανικής κληρονομιάς και χαρακτηρίζεται ως εκκολαπτόμενο επιχειρηματικό κέντρο. 

Το συγκεκριμένο φιλέτο προορίζεται για επένδυση από Σαουδάραβες ενώ στην ίδια περιοχή δραστηριοποιούνται τόσο Κινέζοι όσο και Ρώσοι επενδυτές. 


ΣΧΕΤΙΚΟ: Πωλείται διαμέρισμα στον πύργο Jean Nouvel στη Λευκωσία


 

Loader