Αυτοί ευθύνονται για τον κορωνοϊό στη Λεμεσό*

Αυτοί ευθύνονται για τον κορωνοϊό στη Λεμεσό*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά από τις συνεχείς, δημόσιες αναρτήσεις πολιτών της Λεμεσού στο Facebook που κάνουν λόγο για σκόπιμη και εσκεμμένη σκευωρία εναντίον της πόλης τους με σκοπό να πληγεί η spectacular οικονομία των πύργων, ο δαιμόνιος, διερευνητικός μας ρεπόρτερ, ανακάλυψε πως, πράγματι, μεγάλοι απατεώνες από το Ρίο Ντε Τζανέιρο κρύβονται πίσω από την υποτιθέμενη ξαφνική αύξηση κρουσμάτων του -και καλά-κορωνοϊού στην πόλη.  

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ μας κατευθείαν απ’ τις φαβέλες του Ρίο, όπου τον στείλαμε για ρεπορτάζ (οι εξίσου γνωστές φαβέλες της Χλώρακας στην Πάφο -Petra we are watching you- θα μας απασχολήσουν σε άλλο επεισόδιο) είναι πέραν πάσης αμφιβολίας αποδεδειγμένο πως μαφιόζοι από τη Βραζιλία έφεραν τον ιό στη Λεμεσό με απώτερο σκοπό να πλήξουν το καρναβάλι της πόλης.

«Αν είναι ποτέ δυνατόν, μία πόλη στη Μεσόγειο και μάλιστα από το ανύπαρκτο νησί της Κύπρου, να μας ανταγωνίζεται στο καρναβάλι», φέρεται να δήλωσε στον δαιμόνιο ρεπόρτερ της ιστοσελίδας μας αρχηγός σε φαβέλα.

«Το καλύτερο καρναβάλι στον κόσμο ήταν, είναι και θα παραμείνει του Ρίο Ντε Τζανέιρο» διεμήνυσε ο απατεώνας, ο οποίος έχει καταστρώσει σατανικό σχέδιο ανεπανόρθωτης πληγής στην οικονομία και στην τοπική κοινωνία της Λεμεσού.

Τα κρούσματα βεβαίως, όπως όλοι γνωρίζουμε (επειδή το διαβάσαμε στο Facebook) δεν είναι αληθινά και δεν υπάρχουν, απλώς τα κάνουν να φαίνονται ότι υπάρχουν με σκοπό να μας ελέγξουν και να μας κάνουν κακό. Άσε που, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του ρεπόρτερ μας, το εμβόλιο του Bill Gates κατασκευάζεται στη Βραζιλία.

«Ζηλεύουν τη Λεμεσό και θέλουν να την καταστρέψουν», προειδοποιεί με κομμένη την ανάσα ο ρεπόρτερ μας.

Πληροφορίες εξάλλου που αντλήσαμε από το Facebook και θέλουν ξενοδόχους της επαρχίας Αμμοχώστου να συνδέονται με τη μαφία στη Βραζιλία, ελέγχονται

O Kωστρίκκης πάντως ταξίδεψε μια φορά στη Βραζιλία, έγραψε πριν από λίγο ο Γιαννής στο Facebook.

H AG θα παρακολουθεί κι αυτό το τόσο ζωτικό ζήτημα, στενά.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader