Χαρούμενοι με τα νέα έργα στη Μακαρίου οι κάτοικοι Λευκωσίας*

Χαρούμενοι με τα νέα έργα στη Μακαρίου οι κάτοικοι Λευκωσίας*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Ενθουσιασμό και μεγάλη ικανοποίηση αισθάνονται για τα νέα οδικά έργα που άρχισαν από σήμερα οι κάτοικοι Λευκωσίας.

Σύμφωνα με γκάλοπ του μάχιμου ρεπόρτερ της εφημερίδας μας, ο οποίος, όπως κάθε πρωί, έτσι και σήμερα βρέθηκε απ’ τα ξημερώματα μ’ ένα μικρόφωνο στους δρόμους της πόλης, όλοι ανεξαιρέτως οι ερωτηθέντες πολίτες εξέφρασαν τη χαρά και την ανακούφισή τους για τα νέα έργα στη Μακαρίου και κανείς απολύτως δεν φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα.

«Είναι τόσο καλές πια οι υποδομές για τις μετακινήσεις με τα ποδήλατα, που προσωπικά το πήρα απόφαση και καταργώ μία και καλή το αυτοκίνητο», δήλωσε 29χρονος χίπστερ με μάσκα από νάιλον και ποδηλατικό σορτς ενώ ενθαρρυντικές είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, και οι εμπειρίες των πολιτών με τα λεωφορεία.

«Όλες οι γειτονιές εξυπηρετούνται πια θαυμάσια, τα δρομολόγια είναι τακτικά, στεγασμένες και εκσυγχρονισμένες στάσεις λεωφορείων υπάρχουν παντού και το αυτοκίνητο έχει γίνει εντελώς περιττό», δήλωσε 43χρονη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου, τα οδικά έργα που θα αφήσουν κλειστή τη λεωφόρο Μακαρίου θα διαρκέσουν δύο χρόνια, γεγονός που σημαίνει πως σε οκτώ μόνο χρόνια θα έχουν τελειώσει.

«Μέχρι το 2030 θα ζούμε μία εντελώς άλλη Λευκωσία», δήλωσε 35χρονος, ο οποίος διατύπωσε παράλληλα τη βεβαιότητά πως «μέχρι το 2030 θα έχει επιπλέον ολοκληρωθεί και η σχεδόν ολοκληρωμένη Πλατεία Ελευθερίας».

«Φοβερό, φοβερό», σημείωσε.

Ο μάχιμος ρεπόρτερ μας υπόσχεται να συνεχίσει τα αξιόπιστα, καθημερινά ρεπορτάζ.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader