Το πρόγραμμα του φετινού καρναβαλιού στην Αγλαντζιά

Το πρόγραμμα του φετινού καρναβαλιού στην Αγλαντζιά

Πάνω απ' όλα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ δηλώνει το Καρναβάλι Αγλαντζιάς 2020! Ελάτε να #GlentisoumeMazi! 4 ημέρες εορτασμών, 4 μοναδικά happenings που δεν πρέπει να χάσεις

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός στη μείζονα Λευκωσία θα τελέσει την έναρξη των εκδηλώσεων του «Καρναβάλι Αγλαντζιάς 2020» την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου. 

O Δήμος Αγλαντζιάς και η STS Events μας προσκαλούν στην πιο ΆΣΙΛΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ! Στις 20 Φεβρουαρίου από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα θα τρώμε και θα διασκεδάζουμε παρέα στην Καρναβαλίστικη Τέντα αλά Κυπριακά!

 Ελάτε ούλλοι να φάμε!

Τα πακέτα μας εν φούλ κυπριακά! 

  • Πίττα μιξ με σουβλάκια, λουκάνικο, χαλούμι, παστουρμά 8€

  • Πίττα με σουβλάκια ή χαλούμι ή λουκάνικα 6€

Κάντε την κράτηση σας έγκαιρα.

Κρατήσεις & πληροφορίες στο 22460580, 97631655

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

 ηδηδη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ένα DUO πάρτι που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε! Εγκαινιάζουμε και επίσημα τους εορτασμούς του Καρναβαλιού με ένα 90s - 00s Throwback Party & a Stand Up Comedy!!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με πολύ γέλιο από ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΥΑΝ ΣΤΑΝΤ ΑΠ ΣΙΟΟΥ με τον Elias Andreou και DJ ZERO on the decks! Το πρόγραμμα αρχίζει στις 20:00 για αυτό ελάτε από νωρίς! 

Το πραγματικό πάρτι όμως αρχίζει στις 22:00 με τον DJ ΛΟΥΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗ (MixFM) on the decks! Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου χορεύουμε σε ρυθμούς καρναβαλιού τα Top Mix Hits από τις δεκαετίες 90s/00s. Άφθονο ποτό και διασκέδαση! 90s/00s Throwback Party με τον ΛΟΥΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ on the decks!

 Ώρα: 20:00 - 00:00

Μουσική: 90s/00s DJ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Stand Up Comedy: Elias Andreou (DJ ZERO)

Ποτό και φαγητό

Είσοδος €5,00

 γδσηδηδηδ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Τα πολυαγαπημένα μας Nostalgia Parties επιστρέφουν ξανά με μοναδικό σκοπό να ξεσηκώσουν τη Λευκωσία. Διασκεδάστε σε καρναβαλίστικους ρυθμούς με αγαπημένα Disco & Classic Hits από τις δεκαετίες των 70s & 80s!  Μασκαρευτείτε ή ελάτε όπως είστε! 

 

  • Ώρα: 20:00 - 00:00

  • Μουσική: 70s / 80s Disco & Classics απο Nostalgia Parties

  • DJ Claudio & DJ Marcos

  • Ποτό και φαγητό 

  • Είσοδος €5

ηδηδηδηδ

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο Δήμος Αγλαντζιάς και η STS Events σας προσκαλούν να κατακλύσετε τους δρόμους ξεκινώντας από την Λεωφόρο Κερύνειας και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας‼ Φέρτε τα άρματα σας, τα αυτοκίνητα, τους φίλους, την οικογένεια, την ομάδα, την εταιρεία, τα κατοικίδια σας . Ελάτε όλοι να #GlentisoumeMazi την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στην πιο ξέφρενη αποκριάτικη παρέλαση της πόλης!!

Ακολουθεί After Party για μικρούς και μεγάλους στην Καρναβαλίστικη Τέντα!! 

  • Κατασκευή και διακόσμηση Cookies

  • Βόλτες με τρίκυκλα 

  • Φουσκωτές τσουλήθρες

  • Face Painting

  • Χορός, Ζωγραφική

  • Φαγητό & ποτό. 

Διαγωνισμοί, Δώρα, μουσική, εκπλήξεις και άλλα πολλά!! 

Ώρα Έναρξης Παρέλασης: 12:00 μμ

Τοποθεσία Έναρξης: Λεωφόρος Κερύνειας

Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Και για εσάς που δεν έχετε ακόμη ομάδα,  μπορείτε να παρελάσετε μαζί μας στην Κούλλουμακκα!

Το Καρναβάλι Αγλαντζιάς είναι ανοιχτό για όλους! 

Τα έσοδα συμμετοχής που θα μαζευτούν θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μάθετε πώς μπορείτε να παρελάσετε μαζί μας στο ☎22460580, 97631655.

γγσδγδγδ

ΧΟΡΗΓΟΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 

Ένα μεγάλο ευχαριστούμε στον Δήμο Αγλαντζιάς, στους χορηγούς και τους υποστηρικτές που στηρίζουν και ενισχύουν τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού Αγλαντζιάς 2020. 

Την Unicars, τον βασικό χορηγό των 4ήμερων εκδηλώσεων του Καρναβαλιού Αγλαντζιάς 2020 για την υποστήριξη και την παρουσία της στο χώρο. Το Toolwarehouse, τα εργαλεία της διοργάνωσης. Τον Α.Χαραλάμπους που φροντίζει για την ζεστή μας ατμόσφαιρα στην Καρναβαλίστικη Τέντα. Τα κάρβουνα Πυρσός που έχουν σκοπό να ανάψουν την πιο κυπριακή Τσικνοπέμπτη! Tην Αλάμπρα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ, «Η ΓΙΑΓΙΑ» αλλά και τους νέους 100% φυσικούς χυμούς ΑΛΑΜΠΡΑ που θα δοκιμάσουμε στο 4ήμερο των εκδηλώσεων μας!

 Τοποθεσία Εκδηλώσεων: Καρναβαλίστικη Τέντα (χώρος στάθμευσης Λεωφ. Κερύνειας απέναντι από την Εκκλησία του Αποστ. Ανδρέα, Αγλαντζιά).

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22460580, 97631655.

Loader