Πήγαμε στην Πλατεία Ελευθερίας και παίξαμε Twister

Πήγαμε στην Πλατεία Ελευθερίας και παίξαμε Twister

Πήγαμε στην Πλατεία Ελευθερίας και παίξαμε Twister
Νικητές όσοι δεν σκουντούφλησαν στα επιδαπέδια φωτάκια

Γράφει ο E. T.

Θαυμάσια η Πλατεία (όση άνοιξε), εγκαίνιο δεν βλέπουμε να ανακοινώνεται σύντομα, γι' αυτό κι εμείς είπαμε να κατεβούμε χθες αργά το απόγευμα παρέα για να θαυμάσουμε όση Πλατεία έχουμε.

Για κακή μας τύχη όμως, η μία απ' τις κυρίες της παρέας έκανε το μεγάλο λάθος (Λευκωσιάτισσες, μάνα μου) να μας εμφανιστεί με τακουνάκι.

Αφότου θαυμάσαμε το σκηνικό, από Στασίνου προς Λήδρας-Ονασαγόρου, στο πρώτο της σκουντήφλημα είπαμε "Ok, ρε παιδί μου κι εσύ που κατέβηκες για βολτατζάδα με το τακούνι".

Στο δεύτερο σκουντήφλημα κι ενώ η φέρουσα τακούνι άρχισε να βρίζει θεούς και δαίμονες, εντοπίσαμε ότι η πλατεία (όση άνοιξε, άνοιξε) δεν φωτίζεται απ' τα επιδαπέδια φωτιστικά (κάποια μοιάζουν με μικρά χαριτωμένα ινγκλού τοποθετημένα σε τσιμέντο) και έτσι ουσιαστικά κανείς μας δεν έβλεπε -με το που έπεσε ο ήλιος- που πάει και τι πατά.

Επειδή όμως είμαστε καλόβουλοι άνθρωποι και αισιόδοξοι ως παρέα, είπαμε να το διασκεδάσουμε και επιχειρήσαμε ένα παιχνίδι Twister, το οποίο προτείνουμε ανεπιφύλακτα.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: 7+1 έργα της Zaha Hadid που μπορείς να δεις μέχρι να τελειώσει το δικό μας


Αν φοράτε τακούνια, οδηγείτε ποδήλατο ή γενικότερα κάνετε βόλτα, βλέπετε τον γύρω χώρο και δεν είστε σκυφτοί, μπορείτε να προσπερνάτε τα σβηστά φωτάκια και να προχωράτε διαγωνίως-καθέτως-οριζοντίως και προς τα πίσω αν σας βολεύει για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Η δική μας παρέα είναι πανέτοιμη, μέχρι να λειτουργήσουν τα υποδαπέδια φωτάκια, να διοργανώσει και ειδικό τουρνουά Twister για εσάς και την παρέα σας.

Μέχρι να λειτουργήσει το ρεύμα και να βλέπουμε που πάμε, ευχόμαστε σε όλους καλές βόλτες, καλές πεταλιές και καλά τακουνοπερπατήματα, καλοί μου δημότες.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ: -Πλατεία Ελευθερίας

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ: -Πλατεία Ελευθερίας


Loader