Kitchen Stars: καινοτόμο cooking show ψάχνει νεαρούς και υποσχόμενους σεφ

Kitchen Stars: καινοτόμο cooking show ψάχνει νεαρούς και υποσχόμενους σεφ

Kitchen Stars: καινοτόμο cooking show ψάχνει νεαρούς και υποσχόμενους σεφ
Ξεκινά σύντομα, μάθε όλες τις πληροφορίες εδώ

Η Digital Tree, σε συνεργασία με τον (link!

Ένα νέο cooking-show που σκοπό έχει να αναδείξει υποσχόμενους νέους chefs και να χαρίσει στον νικητή μια ανεπανάληπτη επαγγελματική ευκαιρία, ξεκινά σύντομα.

Στο Kitchen Stars, το ταλέντο και το πάθος των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα καθώς και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή και θα καθορίσουν ποιο θα είναι το επόμενο, μεγάλο αστέρι της κουζίνας του Kitchen Stars.

Στο Kitchen Stars, ο Executive Chef του Ομίλου Louis, Κυριάκος Σωτηρίου, θα σταθεί απέναντι από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους και θα κρίνει όχι μόνο την προσπάθεια, αλλά επίσης τις γνώσεις και την τεχνική.

Η προσπάθεια του κάθε διαγωνιζόμενου ξεκινάει, έχοντας στην κατοχή του πέντε αστέρια, τα οποία, ανάλογα με την απόδοσή του κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, ενδεχομένως να χάσει ή διπλασιάσει.

Όλα τα υλικά για τις ανάγκες των δοκιμασιών, προσφέρουν οι υπεραγορές Alphamega, ενώ ο Executive Chef του Ομίλου Louis, είναι αυτός που θα καθορίσει ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Ο διαγωνιζόμενος που θα παρουσιάσει το πιο ευφάνταστο, εύγευστο και τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας το ταλέντο του στον Executive Chef του Ομίλου Louis Κυριάκο Σωτηρίου, θα εξασφαλίσει ένα μονοετές συμβόλαιο στην Louis Hotels, ενώ θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε τέσσερα ελληνικά νησιά νησιά και να εργαστεί σε πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου.

Οι γαστριμαργικοί προορισμοί στους οποίους ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να εξελίξει την τέχνη του και να εμπνευστεί, σε πέντε διαφορετικα νησιά. Οι προορισμοί του νικητή θα είναι η αρχοντική Κέρκυρα, η υπέροχη Κρήτη, η μαγική Ζάκυνθος, η κοσμοπολίτικη Μύκονος αλλά και η Κύπρος μας, ενώ τα ξενοδοχεία στα οποία θα εργαστεί είναι τα Louis Creta Princess, (link στη Λεμεσό.

Τα πέντε ξενοδοχεία θα προσφέρουν στον νικητή μια ξεχωριστή πρόκληση μιας και το κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετικό χαρακτήρα, ύφος και επισκέπτες.

Το υδροπάρκο στο οικογενειακών προδιαγραφών ξενοδοχείο, το urban oriented ξενοδοχείο πέντε αστέρων αλλά και το βραβευμένο boutique ξενοδοχείο στον πιο δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό της Ευρώπης, έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και χρειάζονται διαφορετική προσέγγιση από τους chefs.

Σε κάθε προορισμό ο νικητής θα εργαστεί σε διαφορετικές θέσεις, προκειμένου να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί, εξελίσσοντας αλλά και μαθαίνοντας νέες τεχνικές, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και εξερευνώντας τα ενδιαφέροντά του.

Σκοπός του Ομίλου Louis, μέσω του Kitchen Stars, είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους αλλά πάνω από όλα να εμπλουτίσουν τις επιλογές τους μαθαίνοντας από αυτές τις διαφορετικές και μοναδικές εμπειρίες.

Λάβετε μέρος στο Kitchen Stars συμπληρώνοντας την αίτησή σας στο site .

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Το audition για το Kitchen Stars, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου με guest stars!

Τα γυρίσματα του Kitchen Stars θα διαρκέσουν 3 ημέρες, από την Παρασκευή 12, έως και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

Loader