Σε λίμνη στον Μαθιάτη πήρε τις έρευνες το GPS του serial killer

Σε λίμνη στον Μαθιάτη πήρε τις έρευνες το GPS του serial killer

Σε λίμνη στον Μαθιάτη πήρε τις έρευνες το GPS του serial killer
Πόσες λίμνες έχει τέλος πάντων αυτή η Κύπρος!

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση του καθ’ ομολογία serial killer 35χρονου Νίκου Μεταξά, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε 7 μετανάστριες γυναίκες, μεταξύ των οποίων και 2 ανήλικα κορίτσια ηλικίας 6 και 8 χρόνων.

Την ώρα που οι Αρχές εξετάζουν τα πλάνα με τα οποία θα συνεχιστούν οι έρευνες στην «Κόκκινη Λίμνη» και τη Λίμνη Μεμί, ευρήματα φαίνεται να στέλνουν την Αστυνομία και σε άλλες κατευθύνσεις.Παρά το γεγονός ότι ο 35χρονος στην ομολογία του υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα πέραν από τα 7, εντούτοις οι Αρχές διερευνούν κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», στίγματα παρουσίας από GPS, εμφανίζουν ότι ο 35χρονος επισκεπτόταν συχνά το ανενεργό, εδώ και αρκετά χρόνια, μεταλλείο του Μαθιάτη που βρίσκεται η λίμνη «Κοκκινοαντώνη», λίμνη η οποία δημιουργήθηκε επίσης από εξόρυξη μεταλλεύματος.

Οι αρχές προέβηκαν σε αυτοψία στη σκηνή ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο περεταίρω έρευνας. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τέτοιου είδους έρευνες έγιναν και σε άλλα σημεία στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης.

Loader