ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εβαλε μπρος ο Βρεττός: Βάζει στοπ στην μετεγκατάσταση της ΔΟΥ Αχαρνών

Ο Σπύρος Βρεττός ξεκίνησε, ήδη, την προσπάθεια για να μπει τέλος στη συνεχιζόμενη απόπειρα απαξίωσης των Αχαρνών.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος συνεχίζει να είναι καθημερινά στην πόλη και το δημαρχείο και δεν αφήνει τον χρόνο να χαθεί μέχρι τον Σεπτέμβρη όταν και θα αναλάβει επίσημα το ρόλο του δημάρχου της πόλης. Δεν υπάρχει και χρόνος να χαθεί, εδώ που τα λέμε, τα προβλήματα είναι πολλά και το Μένιδι έχει ανάγκη από έναν ηγέτη έτοιμο να βγει μπροστά και να δώσει λύσεις.

Αυτό έκανε και ο Σπύρος Βρεττός που ξεκίνησε τη μάχη για να σταματήσουν τα σχέδια μετακόμισης της ΔΟΥ Αχαρνών σε άλλη περιοχή!

Με μια επιστολή – καταπέλτη προς τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργο Πιτσιλή, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αχαρνών εκφράζει την πλήρη αντίθεση του στο ενδεχόμενο μεταφοράς των υπηρεσιών της ΔΟΥ Αχαρνών σε όμορο δήμο (όπως εδώ και καιρό οι πληροφορίες επιμένουν ότι σχεδιάζεται).

Σας γνωρίζω ότι ο Δήμος Αχαρνών σήμερα έχει πληθυσμό που αγγίξει τους 150.000 κατοίκους και επιπλέον υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση βιοτεχνικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων” αναφέρει στην επιστολή του ο Βρεττός που τονίζει με νόημα πως η μετακόμιση της ΔΟΥ Αχαρνών: “θα προσθέσει ένα επιπλέον σοβαρό πρόβλημα στα ήδη υφιστάμενα καθώς όπως γνωρίζετε αρκετές υπηρεσίες της ΔΟΥ έχουν ήδη μεταφερθεί στη ΔΟΥ Κηφισιάς με αποτέλεσμα οι δημότες των Αχαρνών να δυσκολεύονται στην εξυπηρέτησή τους“.

Είναι προφανές το δίκαιο των επιχειρημάτων του Βρεττού όπως ακόμη πιο προφανές είναι ότι έφτασε επιτέλους η ώρα ο δήμαρχος της πόλης να προασπιστεί τα συμφέροντα των δημοτών και της πόλης. Μιας πόλης που το σχέδιο σκοτεινών κύκλων την θέλει στο περιθώριο και την απαξίωση. Έβρισκαν, βέβαια, και τα έκαναν αφού επί χρόνια οι δημοτικές αρχές ήταν κομπάρσοι αν όχι και χειροκροτητές των σχεδίων αυτών.

Ο Σπύρος Βρεττός δείχνει με το καλημέρα (πριν το καλημέρα για την ακρίβεια) ότι έχει τη διάθεση για να δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι το Μενίδι γύρισε σελίδα και, πλέον, θα πρέπει να το σέβονται. Οπως αρμόζει στο μέγεθος, στην ιστορία, στους κατοίκους, στη συνεισφορά του στην εθνική οικονομία.

ΥΓ: Οι πολίτες πρέπει να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια Βρεττού όπως και το νέο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να εμφανιστεί ενωμένο απέναντι σε όσους θέλουν τις Αχαρνές εσχατιά της Αττικής.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή Βρεττού στην ΑΑΔΕ και τον Γιώργο Πιτσιλή: