Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Έναρξη εγγραφών του ΣΔΥ Μεσσηνίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Το Γραφείο Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2020.

Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου Εκτός Σταδίου που κατέθεσε ο ΣΕΓΑΣ και εγκρίθηκε από την Υγειονομική Υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και όλους τους αρμόδιους φορείς, σχεδιάστηκε η διοργάνωση ενός αγώνα με γνώμονα την ασφάλεια των δρομέων αλλά και του ευρύτερου κοινού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μαραθώνιος Αθήνας 2020 θα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες-διαδρομές:

Μαραθώνιος Δρόμος – Οι συμμετέχοντες δρομείς στον Μαραθώνιο Δρόμο θα κατανεμηθούν σε δύο διαφορετικούς αγώνες Μαραθωνίου Δρόμου (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους. Η κατανομή των δρομέων στους δύο αγώνες και στο ανάλογο block εκκίνησης θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή. Σημειώνεται ότι ο Μαραθώνιος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 08 Νοεμβρίου, ενώ οι ακριβείς ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αγώνας Δρόμου 10χλμ – Το Σάββατο 07 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες στα 10χλμ θα κατανεμηθούν επίσης σε δύο διαφορετικούς Αγώνες 10χλμ (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

Αγώνας Δρόμου 5χλμ ZERO WASTE FUTURE – Η ίδια λογική με αυτή που αναφέρεται παραπάνω για τα 10χλμ θα ακολουθηθεί και για τους συμμετέχοντες στα 5χλμ την Κυριακή 08 Νοεμβρίου. Θα υπάρξουν δηλαδή δύο Αγώνες 5χλμ (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος, όπως και για τους άλλους αγώνες, και διαφορά τουλάχιστον μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τα όρια εγγραφών για όλους τους αγώνες της φετινής διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας έχουν μειωθεί. Ο αριθμός των εγγραφών που διατέθηκαν στον ΣΔΥ Μεσσηνίας για τη φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας είναι ανά Αγώνα ο εξής:

Μαραθώνιος Δρόμος (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2002 και μεγαλύτεροι) – 45
Αγώνας Δρόμου 10χλμ (ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτεροι) – 75
Αγώνας Δρόμου 5χλμ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτεροι) – 17

Σημειώνεται ότι από τη φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, τα διαθέσιμα επίπεδα εγγραφής είναι δύο: Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής και Πλήρες Επίπεδο Εγγραφής (αφορά κυρίως δρομείς που ταξιδεύουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό).
Το κόστος της συνδρομής συμμετοχής ανά συμμετέχοντα για ομαδικές εγγραφές Συλλόγων Δρομέων διαμορφώνεται ως εξής:
Μαραθώνιος Δρόμος Ενισχυμένο Επίπεδο 25€
Αγώνας Δρόμου 10χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο – 22€
Αγώνας Δρόμου 5χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο – 19€

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ: Σας προτρέπουμε, πριν προχωρήσετε στην υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας, να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας 2020.

Η συμμετοχή του ΣΔΥΜ

Οι εγγραφές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας πρόκειται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 15:00 και θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας μας (www.sdym.gr). Επειδή οι θέσεις που μας έχουν διατεθεί είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, η οποία θα εμφανίζεται μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής.

Τα μέλη που θα καταλάβουν τις προσφερόμενες από τη διοργάνωση θέσεις, θα ειδοποιηθούν άμεσα με αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και θα έχουν στη διάθεση τους τρεις (3) ημέρες για την εξόφληση του αντίτιμου συμμετοχής έως την Πέμπτη 16/7 αυστηρά. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία αυτή χωρίς να έχει καταβληθεί το αντίτιμο συμμετοχής, η αίτηση θεωρείται άκυρη, η θέση αποδεσμεύεται και παραχωρείται στον/ην επόμενο/η της λίστας αναμονής που θα έχει καταρτιστεί και που αντίστοιχα θα ειδοποιείται με ηλεκτρονικό μήνυμα και θα πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής εντός τριών ημερών.

Για την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής  θα είναι ανοιχτά από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ, τα γραφεία του Συλλόγου (Ανατολικό Κέντρο  κτίριο 30) την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 13 μέχρι Παρασκευή 17 Ιουλίου).  Τα μέλη που κατοικούν εκτός Μεσσηνίας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Καμπά  στο τηλέφωνο 6983511797, ο οποίος θα τους ενημερώσει για τον τρόπο πληρωμής.

Τα παραπάνω ισχύουν για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη μας. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα ενημερότητας με την ταυτόχρονη καταβολή της ετήσιας συνδρομής και του αντίτιμου συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6983511797 (Παναγιώτης Καμπάς) και 6942553154 (Θύμιος Αλεξόπουλος), καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.