Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας συναντήθηκε με 16 επαναπροσληφθέντες στη ΔΕΥΑΚ

Ευχαριστίες εξέφρασαν στο Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο για την έμπρακτη υποστήριξη εκ μέρους του 16 επαναπροσληφθέντες στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης, Ιπποκράτη Μπαζιωτόπουλου.
Ο Δήμαρχος, με την ιδιότητα του Προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ, υπέγραψε και επέδωσε έγγραφα προς τους επαναπροσληφθέντες, με τα οποία γνωστοποιείται σε καθέναν απ’ αυτούς – σε συνέχεια δικαστικής αποφάσεως – ότι αναλαμβάνει υπηρεσία από σήμερα και μέχρι τη νέα δικάσιμο, που έχει προσδιορισθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2019.
Ο Θανάσης Βασιλόπουλος τόνισε προς τους επαναπροσληφθέντες ότι ο ίδιος εισηγήθηκε προς το ΔΣ μια «γενναία απόφαση», την οποία τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπερψήφισαν, ώστε ακολούθως ο ίδιος ως Πρόεδρος να συνομολογήσει στο δικαστήριο ότι καλύπτουν όσοι επαναπροσελήφθησαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Επεσήμανε, ακόμη, ότι το έκανε αυτό χωρίς να τον πιέσει ή να τον αναγκάσει κάποιος, καθώς τις πράξεις του τις υπαγορεύει μόνον η συνείδησή του και κανείς δεν μπορεί να τον εξαναγκάσει σε κάποια ενέργεια ή να τον αποτρέψει απ’ αυτήν. Πέραν αυτών, ο Δήμαρχος ζήτησε από τους υπαλλήλους να ασκούν με επιμέλεια τα καθήκοντά τους και να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή ατυχήματος.
Οι επαναπροσληφθέντες τον ευχαρίστησαν για τη συμπαράστασή του και τον διαβεβαίωσαν ότι θα φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του.