Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Europa League: Με Σεβίλλη – Ρόμα σε περίπτωση που προκριθεί ο Ολυμπιακός

Αν κατορθώσει και ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουλβς, τότε ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση του Europa League το νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη – Ρόμα.

Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν η κλήρωση των προημιτελικών και των ημιτελικών του Europa League και καθώς φαίνεται στο ζευγάρι Σεβίλλη – Ρόμα, δεν είχε διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί από την UEFA η πρόκριση να κριθεί σε νοκ άουτ αγώνα στις 5 ή 6 Αυγούστου, όπου θα διεξαχθεί και η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο Μολινό.

Από εκεί και πέρα, αν οι “ερυθρόλευκοι” περάσουν τη Γουλβς και μία εκ των Σεβίλλη – Ρόμα, θα βρουν ως αντίπαλο στα ημιτελικά το νικητή των ζευγαριών Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ΛΑΣΚ – Κοπεγχάγη ή Μπασακσεχίρ.

Το Final-8 του Europa League θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας (Κολωνία, Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ και Γκέλσενκιρχεν).

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ:1. Σαχτάρ ή Βόλφσμπουργκ – Βασιλεία ή Άιντραχτ

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ΛΑΣΚ – Κοπεγχάγη ή Μπασακσεχίρ

3. Ίντερ ή Χετάφε – Λεβερκούζεν ή Ρέιντζερς

4. Γουλβς ή Ολυμπιακός – Ρόμα ή Σεβίλλη

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ:Νικητής 4 – Νικητής 2

Νικητής 3 – Νικητής 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ
ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Ολυμπιακός – Γουλβς 1-1
Μπασακσεχίρ – Κοπεγχάγη 1-0
Ρέιντζερς – Λεβερκούζεν 1-3
Βόλφσμπουργκ – Σαχτάρ 1-2
Άιντραχτ – Βασιλεία 0-3
ΛΑΣΚ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-5

Οι δεύτεροι αγώνες στα ζευγάρια που έχουν δώσει πρώτο ματς όπως επίσης οι μοναδικές αναμετρήσεις στα άλλα δύο ζευγάρια : Σεβίλλη – Ρόμα και Ίντερ – Χετάφε, θα διεξαχθούν το διάστημα 5-6 Αυγούστου. Ακολουθούν τα προημιτελικά το διήμερο 10-11 Αυγούστου και τα ημιτελικά 16-17 Αυγούστου. Ο τελικός θα γίνει στις 21 Αυγούστου στην Κολωνία.