Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Άνοιξε το Four Seasons στην Αθήνα -Εμπνευσμένο από την αίγλη του Astir Palace ΕΙΚΟΝΕΣ



Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του το Four Seasons Astir Palace. Το ξενοδοχείο που θα αναβιώσει μια ολόκληρη εποχή.

Με 303 δωμάτια, περισσότερα από 2.000 έργα τέχνης στους κοινόχρηστους χώρους, εστιατόρια, bar, ιδιωτικές παραλίες, πισίνες, γήπεδα τένις και μπάσκετ και ένα εντυπωσιακό σπα, δίκαια το ξενοδοχείο μπήκε στη λίστα του Forbes με τα 19 «Hottest new hotels of 2019».

«Είναι μια μέρα ορόσημο για πολλούς λόγους, καθώς καλωσορίζουμε τους πρώτους μας επισκέπτες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής Sam Ioannidis, ο οποίος βρίσκεται στη Four Seasons για 27 χρόνια και ηγείται μιας ομάδας 700 άρτια εκπαιδευμένων στελεχών. «Τόσοι πολλοί από τους ανθρώπους μας είναι ντόπιοι ή Έλληνες της διασποράς που επιστρέφουν στην πατρίδα τους από όλο τον κόσμο, ή άνθρωποι που αγαπούν βαθιά την ελληνική κουλτούρα και τελικά βρήκαν την ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν εδώ. Αυτή η κληρονομιά μας κινητοποιεί να μοιραστούμε το πάθος μας για τη χώρα με τους καλεσμένους μας – είτε είναι η πρώτη τους φορά στην Ελλάδα είτε επιστρέφουν σε αυτή, υποσχόμαστε να παρέχουμε μια εμπειρία που μόνο η Four Seasons μπορεί να προσφέρει» καταλήγει. 

 

Ο Αστέρας Βουλιαγμενης υπήρξε πόλος έλξης για την αφρόκρεμα της Αθηναϊκής κοινωνίας τη δεκαετία του ‘60 και ‘70. H Four Seasons στοχεύει να μεταφέρει την αθηναϊκή ριβιέρα σε μια νέα εποχή.

Η ζώνη υδροθεραπείας του Four Seasons είναι εμπνευσμένη από τις αρχαίες ελληνικές παραδόσεις. Σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες όπως ένα αρωματικό steam grotto, χαμάμ, πισίνα ευεξίας και ντους χαλάρωσης.

 

Η επένδυση, συνολικού ύψους 650 εκατ. ευρώ, συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών, τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας, αλλά και της εμβληματικής παραλίας της Astir.