Δεληγιαννίδης:«Όταν φάγαμε το γκολ από τον Πλατανιά, κλαίγαμε»

15:13 | 14/05/2020

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε στην εκπομπή της NOVA, για τα ePlayoff2020.

Ο αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε για την κρητική ομάδα, το μπαράζ-θρίλερ με τον Πλατανιά, αλλά και για το γνωστό παιχνίδι FIFA.

«Δεν είμαι όσο καλός είμαι στην πραγματικότητα. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούμαι με το FIFA. Παίζω πιο πολύ με τους Πέλκα και Λημνιό. Ο Πέλκας είναι καλός. Δεν έχω παίξει με τον Χαρίση. Αλλά έχω ακούσει πως είναι πολύ καλός και ίσως ο κορυφαίος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στις προπονήσεις, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει παίκτης που δεν θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν τηρηθούν όλα τα μέτρα, τότε ναι να αρχίσουμε. Έχουμε να παίξουμε δύο μήνες. Ακούγεται πως θα ξεκινήσουμε 13-15 Ιουνίου. Θα χρειαστούμε προσαρμογή, καθώς δεν έχουμε ρυθμό ύστερα από τόσο μεγάλη αποχή».

Σε ερώτηση για το περσινό μπαράζ παραμονής και τη φετινή πορεία, ο Δεληγιαννίδης είπε: «Την στιγμή που φάγαμε το γκολ κλαίγαμε, λέγαμε θα πέσουμε. Τελικά καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και μείναμε στην κατηγορία. Φέτος έχουν αλλάξει τα πράγματα και έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία, με τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.