Διπλή ενίσχυση ενόψει πλέι οφ για την Επισκοπή

17:27 | 24/01/2020

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από την πρωτοπόρο του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι ανακοινώσεις της Επισκοπής:

Η ανακοίνωση για τον Αλέξανδρο Δόρη:

Ο Αλέξανδρος Δόρης βρίσκεται στο Ρέθυμνο και είναι επισήμως ποδοσφαιριστής της Επισκοπής μας. Ο 23χρονος επιθετικός μέσος τον οποίο συνοδεύουν σημαντικές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Super League και Football League, υπέγραψε στην ομάδα μας. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρου Δόρη. Πρόκειται για τον δεξιοπόδαρο 23χρονο επιθετικό μέσο που γεννήθηκε στη Φλώρινα στις 10 Ιουλίου του 1998 και έχει ύψος 1.79μ..

Ο Δόρης έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα μας σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, ενόψει των πλέι οφ έχοντας εξαιρετικό βιογραφικό.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του ΠΑΣ Φλώρινας. Την ποδοσφαιρική του καριέρα ωστόσο την ξεκίνησε ουσιαστικά όταν, μεταφέρθηκε στις υποδομές της Βέροιας όπου έφτασε να αγωνίζεται στην ΠΑΕ, αρχικά στους Κ20 κι έπειτα στη μεγάλη ομάδα ως επαγγελματίας συμμετέχοντας μία χρονιά στη Super League και μία Football League.

Τον Μάρτιο του 2018 πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Πόντου όπου παρέμεινε για κάτι παραπάνω από τρεις μήνες καθώς το ίδιο καλοκαίρι (2018) αποκτήθηκε από τον Βόλο (Football League) μένοντας εκεί για μία σεζόν.

Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο (καλοκαίρι του 2019) βρέθηκε ξανά στον Απόλλωνα Πόντου (Football League).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται, πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Τσόφλιο:

Η ενίσχυση στην εμπροσθοφυλακή συνεχίστηκε και με την απόκτηση του Γιώργου Τσόφλιου. Ο 25χρονος σέντερ φορ κατέφθασε σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο και άμεσα προστέθηκε στο ρόστερ γευόμενος την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας. Ο Γιώργος Τσόφλιος έχει πλούσιες εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής ενώ έχει αγωνιστεί και στην Super League με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τσόφλιου. Ο Τσόφλιος αγωνίζεται ως επιθετικός (σέντερ φορ) και διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος σε ομάδες που έχουν καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Super League1.

Γεννημένος στη Λαμία στις 11 Αυγούστου του 1995, (έχει ύψος 1.86μ.) ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Λαμίας. Το 2011 αναχώρησε για τον Αστέρα Τρίπολης όπου μπήκε στο δυναμικό της Κ17, Κ20 και έναν χρόνο μετά, έγινε επαγγελματίας με την ΠΑΕ της ομάδας της Τρίπολης παίζοντας στην Super League.

Τον Ιούλιο του 2015 πήρε μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού στον Παναρκαδικό (Γ’ Εθνική) και έναν χρόνο μετά (2016) πήγε ξανά ως δανεικός στον Παναργειακό (Γ’ Εθνική) και επόμενό του βήμα ήταν ο Ιάλυσος στη Ρόδο (Γ’ Εθνική).

Ο Γιώργος Τσόφλιος πέρασε έκτοτε από ομάδες όπως, η Ερμιονίδα (Γ’ Εθνική), ο Οπούντιος (Γ’ Εθνική), η ΑΕ Λευκίμης (Γ’ Εθνική). Το τελευταίο 6μηνο αγωνίστηκε στον ο Τυλικράτης όπου σημείωσε 6 γκολ.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται, πολλές ομαδικές όσο και προσωπικές επιτυχίες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.