Έτσι περνάει στους «16» ο ΟΦΗ

08:00 | 18/12/2018

Ο ΟΦΗ ορίζει την… μοίρα του, αφού βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Όμιλος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (19/12) εκτός έδρας την Κέρκυρα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και στόχος του είναι να «σφραγίσει» την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο σωστό δρόμο και κόντρα στους Φαίακες… εξυπηρετούνται με δύο αποτελέσματα.

Αν δε χάσουν, δηλαδή, περνάνε σίγουρα στους «16». Αυτή τη στιγμή το σύνολο του Παπαδόπουλου ισοβαθμεί στην κορυφή του 7ου ομίλου με την Ξάνθη, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει 4 βαθμούς, με την Κέρκυρα ν’ ακολουθεί με ένα λιγότερο. Και η ισοπαλία, επομένως, αρκεί στον ηρακλειώτικο σύλλογο, ενώ αν κάνει το «διπλό», γίνεται φαβορί για την πρώτη θέση.

Η ήττα, βέβαια, από την ομάδα του Σπανού θα βάλει σε μπελάδες τον Όμιλο, αφού οι «κυανέρυθροι» θα τους… προσπεράσουν στη γενική κατάταξη, ενώ οι ακρίτες φιλοξενούνται από την αδιάφορη και αποκλεισμένη Νίκη Βόλου και ακόμη και με το «Χ» θ’ αφήσουν πίσω τους τον ΟΦΗ.

Είναι ορατό, βέβαια, το ενδεχόμενο ισοβαθμίας του ηρακλειώτικου συλλόγου με την Ξάνθη, είτε για την πρωτιά (το πιθανότερο), είτε για τη δεύτερη θέση. Σε μια τέτοια περίπτωση και μετά το 0-0 του μεταξύ τους αγώνα, την κατάσταση θα… διαλευκάνουν τα τέρματα που θα βάλουν και που θα δεχτούν στις αυριανές τους συναντήσεις.  Η τωρινή συγκομιδή του ΟΦΗ είναι 3 γκολ ενεργητικό και 0 παθητικό, ενώ αντίστοιχα η Ξάνθη έχει 1-0.

7ος όμιλος

Η βαθμολογία

1.ΟΦΗ 4 (3-0)

2. Ξάνθη 4 (1-0)

3. Κέρκυρα 3 (1-1)

4.Νίκη Βόλου 0 (0-4)

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.