Φίλοι Εργοτέλη: «Υπερήφανοι για το τμήμα μπάσκετ»

17:35 | 14/05/2020

Εξέδωσαν ανακοίνωση για την κατάκτηση του τίτλου ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχάρησαν την ομάδα του Γιάννη Βισκαδουράκη, αλλά και τους Παίδες, που, επίσης, αναδείχθηκαν πρωταθλητές Κρήτης.

Αναλυτικά: «Και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Το ιστορικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Α' ΕΚΑΣΚ επιστρέφει στη Γ' Εθνική, σαν πρώτο στη βαθμολογία.

Προφανώς, εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών, δεν έγινε όπως θα θέλαμε. Δηλαδή να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέσα από τη διαδικασία των play off, να γεμίσουμε το κλειστό και να ζήσουμε ακόμα μια κιτρινόμαυρη επιτυχία , μετά από δύο σεζόν στην Α' ΕΚΑΣΚ.

Αναμφισβήτητα ήμασταν η καλύτερη ομάδα στη διαδικασία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση η έκτακτη διακοπή δεν μειώνει την προσπάθεια των παιδιών, της διοίκησης και του τεχνικου team, οι οποίοι εξαρχής είχαν θέσει τον στόχο της ανόδου, όπως επιτάσσει η ιστορία του Συλλόγου.

Έχουμε λοιπόν μπροστά μας νέες περιπέτειες και νέες προκλήσεις!

Η ομάδα της οποίας την φανέλα φόρεσαν, προπόνησαν και υπηρέτησαν ιερά τέρατα του ελληνικού και κρητικού μπάσκετ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Ελπιδοφόρα είναι και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία Παίδων αλλά και η πολύ αξιόλογη παρουσία των ομάδων μας στις άλλες ηλικιακές κατηγορίες.

ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

Από το 1968 , χρονιά ίδρυσης του τμήματος, και τα πρώτα βήματα στο κάστρο του Μαρτινέγκο-μαρτύριο για τους αντιπάλους- μέχρι σήμερα, είμαστε περήφανοι για όσες χαρές μας έχει δώσει το τμήμα μπάσκετ.

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

VENCEREMOS».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.