Η Επισκοπή «σόκαρε» τον ΠΟΑ - νίκες για Γιούχτα και Ηρόδοτο

18:44 | 22/09/2019

Η ομάδα του Ατσαλένιου προηγήθηκε δύο φορές όμως η Επισκοπή με σπουδαία ανατροπή επικράτησε με 3-2 στο Ατσαλένιο στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής - πρεμιέρα με διπλό για τον Ηρόδοτο εύκολη νίκη για τον Γιούχτα

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ: 0-1 Πρεμιέρα με το δεξί για την ομάδα του Ηροδότου. Το σύνολο του Νίκου Σουργιά με ένα γκολ έπειτα από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκίνη στο 80', επικράτησε με 1-0 του Πανακρωτηριακού στα Χανιά, έπειτα από ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσης.

ΠΟΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ: 2-3 Το ματς της πρεμιέρας έγινε στο Ατσαλένιο. Εκεί, ο ΠΟΑ παρ ότι προηγήθηκε δύο φορές με Λέκκα (27') και Καϊμακαμούδη στο 62', η Επισκοπή είχε ισάριθμες απαντήσεις, η μια στο πρώτο λεπτό του β' μέρους με τον Γκιόκα και η δεύτερη με ωραίο σουτ του Λίμα (63') ενώ το καλύτερο το κράταγε για το τέλος. Ο Τσιριγώτης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 3-2 και έτσι η ομάδα του Ρεθύμνου ολοκλήρωσε την ανατροπή αφήνοντας τον ΠΟΑ χωρίς βαθμό στην πρεμιέρα.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΑΟΑΝ 3-1: Με τον νεοφερμένο Βελονάκη να σκοράρει στην αρχή του παιχνιδιού και τον Φραγκουλάκη να σημειώνει δύο τέρματα, ένα πέναλτι και το πρώτο πολύ όμορφο πλασέ, ο Γιούχτας προγήθηκε με 3-0 με την ομάδα του Αγίου Νικολάου να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο φινάλε με τον Πιθαρούλη.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΌΣ - ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 3-1: Ιδανική πρεμιέρα για τον Ρεθυμνιακό στην Γ' Εθνική. Η ομάδα του Ρεθύμνου άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Δελήμπαση στο 32', ο Τσίτας ''απάντησε'' στο β' μέρος για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ όμως το τελευταίο 15λεπτο του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους. Αρχικά, ο Μερτίρι στο 75' και στη συνέχεια ο Άννι στο 85' έδωσαν την νίκη με 3-1 και τους τρεις βαθμούς στον Ρεθυμνιακό.

Δείτε την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική.

Η βαθμολογία

  1. Γιούχτας 3
  2. Ρεθυμνιακός 3
  3. Επισκοπή 3
  4. Ηρόδοτος 3
  5. Πανακρωτηριακός 0
  6. ΠΟΑ 0
  7. ΑΟΑΝ 0
  8. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 0
  9. Πόρος 0 *

*Παιχνίδι λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική (2η - 29/09)

  • Επισκοπή-Πανακρωτηριακός
  • Πόρος-ΠΟΑ
  • ΑΟΑΝ-ΣΥΝΚΑ
  • Ηρόδοτος-Ρεθυμνιακός

Ρεπό: Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Live των αναμετρήσεων

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.