Η Παλαιόχωρα διέψευσε δημοσίευμα περί μη συμμετοχής της στη Γ' Εθνική

18:05 | 11/06/2020

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η κρητική ομάδα

Όπως ανακοίνωσε η Χανιώτικη ομάδα, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής της στην Γ' Εθνική ενώ όπως τονίζει στο συμβούλιο της Τετάρτης αποφασίστηκε ότι στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Ρέθυμνο θα παρευρεθούν, ο πρόεδρος Σήφης Δελάκης και τα μέλη του Συμβουλίου, Τσιριντάνης Βαγγέλης, Χαλακατεβάκης Μανώλης και Λουγιάκης Αντρέας.

Η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας

Δυστυχώς, αναγκαζόμαστε για άλλη μια φορά να ασχοληθούμε με ανακριβή και αναληθή δημοσιεύματα του σάιτ athlitiko.gr. Ενός σάιτ που εδώ και 9 χρόνια έχει προβάλει με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό της Κρήτης πανελλαδικά.

Είναι κρίμα όμως να χαλάει μέσα σε μια νύχτα, κομμάτι της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας του, πιστεύοντας και μη διασταυρώνοντας πληροφορίες και εικασίες ανθρώπων που σίγουρα δεν θέλουν το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου, αλλά επιζητούν μονάχα την αυτό επιβεβαίωση και την προσωπική ικανοποίηση προσπαθώντας να φέρουν τριγμούς στην ομάδα μας.

Ο πρόεδρος και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας ανακοινώνει ότι δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής της ομάδας μας στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης στο χθεσινό συμβούλιο που έγινε στις 17:00 το απόγευμα σε επιχείρηση του προέδρου Σήφη Δελάκη και ήταν φυσικά και ο ιδιος παρόν (αν είναι δυνατόν), αποφασίστηκε μεταξύ άλλων, ότι στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Ρέθυμνο μεταξύ των ομάδων του ομίλου μας, θα παρευρεθούν, ο πρόεδρος Σήφης Δελάκης και τα μέλη του Συμβουλίου, Τσιριντάνης Βαγγέλης, Χαλακατεβάκης Μανώλης και Λουγιάκης Αντρέας.

Εκ του Δ.Σ. Ο πρόεδρος Σήφης Δελάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.