Με σπασμένα δόντια και ζαλάδες ο ποδοσφαιριστής του Ζαρού

13:57 | 04/11/2019

Σε ανακοίνωση με αφορμή τον Μανώλη Καλεμάκη προχώρησε η ομάδα του Ζαρού.

Θυμίζουμε ότι ο κεντρικός αμυντικός δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο τη στιγμή που επιδίωξε να σταματήσει σύρραξη μεταξύ παιχτών στο 89ο λεπτό του παιχνιδιού και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και ζαλάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ζαρού:

«Μόλις επέστρεψε σπίτι του ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Καλεμάκης Μανώλης, ο οποίος στο τελευταίο λεπτό του χτεσινού παιχνιδιού με τη Γόρτυνα, δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο από αντίπαλο παίχτη, το οποίο ήταν τόσο σοβαρό που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο , το οποίο του προκάλεσε σπάσιμο δοντιών και έντονη ζαλάδα κι όλα αυτά ενώ πήγε να σταματήσει τη σύρραξη μεταξύ παιχτών η οποία μόλις ξεκινούσε, στο 89′ λεπτό!

Δυστυχώς κάποια περιστατικά εντός των γηπέδων αποδεικνύουν ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν κάνει βήματα μπροστά, αλλά πίσω! Καμία ένταση και κανένας λόγος δεν αιτιολογεί τη βία εντός κι εκτός γηπέδων! Πόσο μάλλον να την προκαλεί αγωνιζόμενος ποδοσφαιριστής! Το περιστατικό είναι καταδικαστέο και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί!

Εμείς να ευχηθούμε στον Μανώλη γρήγορη και καλή ανάρρωση και άμεση επιστροφή στα γήπεδα»!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.