Μέχρι τη Σητεία έφτασε η χάρη τους…..

16:45 | 10/07/2019

Πρώτες θέσεις για τους τενίστες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου έγινε στη Σητεία Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις επιπέδου 3. Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχε με 13 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία 14 ετών οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν να σαρώσουν και στις δυο κατηγορίες των αγοριών και των κοριτσιών και να αποσπάσουν δυο πρώτες, δυο δεύτερες και τρεις τρίτες θέσεις.

Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέκτησε η Χρυσή Νταμπακάκη, η οποία στον τελικό κέρδισε την Εβελίνα Λαμπράκη με 62 60. Η Λαμπράκη κατέκτησε την δεύτερη θέση, αφου προηγουμένως στον ημιτελικό κέρδισε την Αλεξάνδρα Ζαχαράκη 63 63, που κατετάγη στην τρίτη θέση. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και η Εβελίνα Δερμιτζάκη, που μπήκε στην οκτάδα, αλλά και η Μιχαέλα Παρασκευαϊδη που όμως δεν απέσπασε νίκη.

Στα αγόρια, πρώτος ήταν ο Δημήτρης Μπουνάκης, που στον τελικό κόντρα στον Γιάννη Νικολιδάκη, κέρδισε 75 61. Ο Νικολιδάκης πήρε την δεύτερη θέση, αφου προηγουμένως στον ημιτελικό κατάφερε νίκη επι του Σπύρου Καρακώστα 06 64 63. Στον άλλο ημιτελικο ο Έκτορας Τσατσάκης έχασε από τον Μπουνάκη 62 63 και πήρε την Τρίτη θέση.

Ο Βασίλης Τζωρμπατζάκης μπήκε στους 16 σημειώνοντας μια νίκη, το ίδιο και ο Γιάννης Μανωλίτσης, που έκανε μια νίκη. Ο Πάρης Τσατσάκης πέρασε τον πρώτο γύρο αλλά δεν τα κατάφερε στον επόμενο, ενώ ο Αμανάκης δεν κατάφερε να κάνει νίκη.

Αισιόδοξα τα αποτελέσματα για όλους τους αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» που κατάφεραν να διακριθούν και να κάνουν σημαντικές νίκες.

Το αθλητικό σχολείο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» έχει αποδείξει ότι με τη σωστή δουλειά και προετοιμασία που κάνουν οι έμπειροι προπονητές του, τα αποτελέσματα φαίνονται σε όλων των επιπέδων τα τουρνουά.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και προπονητές των παιδιών και τους εύχεται καλη συνέχεια.

Επόμενο τουρνουά το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου στην Ιεράπετρα για 12 και 16 ετών.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.