Νίκες για ΠΟΑ και Ζαρό στην πρεμιέρα του Κυπέλλου

20:01 | 05/09/2018

Με εντυπωσιακές νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο ΠΟΑ και ΖΑΡΟΣ.

ΠΟΑ-ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ: 10-1

Ευρεία νίκη για την ομάδα του ΠΟΑ στην πρεμιέρα της στο Κύπελλο ΕΠΣΗ. Ο ΠΟΑ επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στο Μαρτινέγκο με 10-1 του αξιόμαχου και νεοφώτιστου στη διοργάνωση, Τηγανίτη.

Το σκορ άνοιξε ο Καραγκιοζίδης μόλις στο 3ο λεπτό, για να έρθει ο Καμπόσο στο 20' να κάνει το 2-0. Στο 37' ο Καρλίτο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ο Φραγκιαδάκης έκανε το 4-0 και λίγο πριν από την ανάπαυλα ο Καμπόσο σκόραρε για το 5-0.  Ο ίδιος παίκτης έκανε χατ τρικ στο δεύτερο ημίχρονο για το 6-0, ενώ ο Στεφανάκης στο 55' πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Τηγανίτη. Το τελικό 1-10 διαμορφώθηκε με τα τέρματα των Ντιγκίρη, Κενδριστάκη και ακόμα δύο του Καμπόσο.


Τηγανίτης: Καρβέλης, Μπαιράμης,Γιαννακόπουλος,Γεωργάκης, Στεφανάκης,Θεοδωράκης,Γιωτόπουλος,Μιχελής,Πάσχος,Χατζηαθανασίου.

ΠΟΑ: Μανουσάκης(46 Ρουμπάκης), Καρβελάς, Κενδριστάκης, Παπαδομιχελάκης, Πολυζάς, Κερμενίδης,Φραγκιαδάκης (46 Ξυλούρης), Καραγκιοζίδης,Πατινιώτης (46 Τιγκίρης), Καρλίτο, Καμπόσο.


ΔΑΦΝΕΣ-ΖΑΡΟΣ: 0-6

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την νέα αγωνιστική περιόδο η ομάδα του Ζαρού που επικράτησε με 6-0 των Δαφνών.

Το σκορ του αγώνα «άνοιξε» ο Χριστοφοράκης στο 14ο λεπτό με πλασέ στη γωνία του Λουλούδη. Στη συνέχεια τη σκυτάλη των γκολ πήρε ο Παραθυράς ο οποίος στο 24' έκανε το 0-2 με διαγώνιο σουτ. Το παιχνίδι ήταν «μονόλογος» για τους φιλοξενούμενους. Το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου το πέτυχε ο Ποτηράκης στο 40'.

Ο Χαμάλακης με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Φραγκιαδουλάκης στο 55' έκανε το 0-5 και κάπου εκεί είχε τελειώσει κάθε ελπίδα για τους γηπεδούχους. Το τελικό 0-6 έγινε στο 65' ύστερα από προσωπική ενέργεια και πλασέ του Μόντι.

Δαφνές:  Λουλούδης, Σηφάκης, Λουκαδάκης, Αργυρούδης, Μεταξάκης, Λαμπράκης, Τζωρακοελευθεράκης, Δαργαντής, Χαλκιαδάκης, Πηδαράκης

Ζαρός:  Χατζηδάκης, Αλμπαντάκης, Παραθυράς (55 Κοκκινος), Χαμαλάκης, Καραμανιτάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης (55 Γιατρομανωλάκης), Μόντι, Ποτηράκης, Αναγνωστάκης (65 Λεμονάκης), Γιαννακακης (65 Ζωγραφάκης)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.