Οι κορυφαίες διοργανώσεις Beach Volley σε Άγιο Νικόλαο και Ελούντα

13:03 | 01/06/2018

Μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του τελικού του Πανελληνίου πρωταθλήματος Masters στο Beach Volley, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανέθεσε και φέτος στον δήμο Αγίου Νικολάου την διεξαγωγή της τελικής φάσης (Ag. Nikolaos Final) στις 27-29 Ιουλίου.

Μάλιστα, οι διοργανώσεις του Beach Volley δεν θα σταματήσουν εκεί για το Μεραμπέλλο, καθώς στις 24-26 Αυγούστου είναι σειρά της Ελούντας να φιλοξενήσει μια διεθνής διοργάνωση και συγκεκριμένα το «ELOUDA OPEN-European Zonal Event), οι οποίες μάλιστα θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Στη συνέντευξη Τύπου των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Masters & Juniors Beach Volley στο εστιατόριο «SALTY» στο Μικρολίμανο το μεσημέρι της Πέμπτης, το δήμο Αγίου Νικολάου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης.

Στο πάνελ παρευρέθησαν ακόμη ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Αττικής Σπύρος Πάντζας, ο Δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού Δήμου Ναυπακτίας Ιωάννης Σύψας, περιοχές οι οποίες επίσης θα φιλοξενήσουν αγώνες της διοργάνωσης, καθώς και αθλητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Θάνος Μαρούλης, Θωμάς Καπίρης, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Τατιάνα Μολδοβανίδη, Ιφιγένεια Σαμπάτη, Γιώτα Βλασερού, Αναστασία Φωκιανού, Βασίλης Μανδηλάρης και Άγγελος Μανδηλάρης.

«Ο Άγιος Νικόλαος ακολουθεί στρατηγική ανάδειξης του αθλητικού τουρισμού»
Ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αλεξάκης ανέφερε ότι «Πέρυσι, λίγο μετά τον τελικό που έγινε για πρώτη φορά στον Άγιο Νικόλαο, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας με τον Δήμαρχο έδωσαν υπόσχεση να ανανεώσουμε το ραντεβού μας και έτσι έγινε. Πέρυσι ήταν ένα μεγάλο στοίχημα και εμάς και ευχαριστούμε την Ε.Ο.ΠΕ. που μας εμπιστεύτηκε. Το beach volley έχει δημιουργήσει έναν δυνατό πυρήνα για την αναγέννηση του αθλήματος. Οι ομορφιές της Ελλάδας και το beach volley βοηθούν στην ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού. Ο Άγιος Νικόλαος ακολουθεί μία στρατηγική ανάδειξης του αθλητικού τουρισμού και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για άλλη μία χρονιά, όπως επίσης όλους όσοι δουλεύουν για να γίνουν τέτοια γεγονότα. Κάθε φορά πρέπει να γίνεται ένα βήμα μπροστά και πιστεύω τα καταφέραμε».

Πηγή:
anatolh
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.