Οριστικό: Στις Αρχάνες ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

20:00 | 15/04/2019

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ επισημοποίησε τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στις Αρχάνες.

Το διοικητικό συμβούλιου της Ένωσης συνεδρίασε και προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση. Από την προκήρυξη, βέβαια, ήταν ήδη γνωστό πως ο 48ος τελικός θα φιλοξενηθεί στις Αρχάνες, κάτι που θα γίνει πρώτη φορά.

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ συνεδρίασε απόψε και μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και αυτός της διοργάνωσης του 48ου Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΗ «ΦΗΜΗ».

Όπως αποφασίστηκε ο τελικός θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 17:30 στο «Μαρκομιχελάκειο» Στάδιο Αρχανών. Επίσης συζητήθηκαν διάφορες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την διοργάνωση, στην οποία για άλλη μια χρονιά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, θέλοντας ο τελικός να έχει γιορτινό χαρακτήρα και να είναι αντάξιος της ιστορίας του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Επίσης αποφασίστηκε ότι την προσεχή Παρασκευή 19 Απριλίου στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣΗ θα προσκληθούν οι εκπρόσωποι των φιναλίστ για την σύσκεψη ενόψει του τελικού (εισιτήρια, λεπτομέρειες, τιμητικές απονομές κ.α.) ενώ θα γίνει και η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο και τον τυπικά φιλοξενούμενο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.