«Σκληρή» γλώσσα του Νταμπίζα στους απείθαρχους και... ξενύχτηδες

11:04 | 11/10/2019

Δριμύτατες παρατηρήσεις του Νίκου Νταμπίζα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού μάζεψε τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί την Δευτέρα (07/10) μετά τον αγώνα με την Ξάνθη και τους έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις και για το θέμα του Μολό, για καθυστερήσεις στις προπονήσεις αλλά και για την χρήση κινητού την ώρα που κάνουν θεραπεία, κάτι που απογορεύεται βάση του εσωτερικού κανονισμού.

Τους είπε πως είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά, δεν συνάδει με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τους χτύπησε το καμπανάκι, τους τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και πως όποιος δεν συμμορφώνεται δεν θα έχει θέση στην ομάδα.

Ο Νταμπίζας έχει δώσει εντολή στους γιατρούς να μην ασχολούνται με τους παίκτες εάν μιλούν στο κινητό. Έχει φάει πρόστιμο παίκτης και γιατί είχε ανοικτό το κινητό την ώρα της θεραπείας και επειδή καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Βέργο τις προηγούμενες μέρες.

«Η συμπεριφορά αρκετών είναι απαράδεκτη και δεν συνάδει με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Άλλους τους βρίσκω τα ξημερώματα, άλλοι έρχονται ότι ώρα να ΄ναι στις προπονήσεις, άλλοι παίζουν με το κινητό λες και είναι εκδρομή. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές. Όποιος δεν συμμορφώνεται δεν θα έχει θέση στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.