Σύνθημα ανασύνταξης από Νίκκι, ικανοποίηση Φουτσίνι

19:58 | 02/12/2018

Διαβάστε τι δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου του ματς Ηρόδοτος-Εργοτέλης οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου τόνισε πως το γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο Εργοτέλης έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο του στο ντέρμπι με το σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού. Πρόσθεσε, τέλος, πως οι παίκτες του πρέπει να σηκώσουν κεφάλι.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Ξέραμε ότι θα γίνει ένα ντέρμπι και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα πολύ μαχητική και πολύ δυνατή στην άμυνα της. Δυστυχώς όπως εξελίχθηκε το ματς  και με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε έγινε η προσπάθεια ακόμη πιο δύσκολη γιατί στην συνέχεια το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και πολλά άλλα που δε χρειάζεται να σχολιάσω. 

Γενικά δεν είχαμε και τύχη και σε κάποιες φάσεις και πρέπει να κάτσουμε να δούμε το παιχνίδι μας με ηρεμία και να δούμε τι έφταιξε. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν είσαι πάντα στην καλύτερη σου μέρα.  Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο για τη νίκη».

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής του Ηροδότου, Αρμάντο Φουτσίνι, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη τους, καθώς βελτίωσαν τη συγκομιδή τους στη βαθμολογία και οι 3 βαθμοί θα βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας. Αναλυτικά είπε: «Θα πω συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτή τη σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτή η νίκη μας βοηθάει γιατί μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα.

 Καλή συνέχεια στον Εργοτέλη ενώ εμείς από αύριο αρχίζουμε και πάλι να δουλεύουμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.