Το κάλεσμα του ΠΟΑ ενόψει Αμπελακιακού

14:41 | 26/10/2018

Κάλεσμα στον κόσμο έκανε ο ΠΟΑ για το ματς του Σαββάτου.

Με ανακοίνωσή του ο ΠΟΑ έκανε κάλεσμα στον κόσμο του για τον αγώνα του Σαββάτου στον Ατσαλένιου κόντρα στον Αμπελακιακό Σαλαμίνας.

Η ομάδα του Σκύβαλου επιστρέφει σε δράση, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Η Σαλαμίνα δεν είναι γνωστή μόνο για την περίφημη Μάχη. Τα τελευταία χρόνια στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο έκανε την εμφάνισή του μία νέα ανερχόμενη δυναμη, ο Αμπελακιακός Σαλαμίνας, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ' Εθνική.

Και όταν μιλάμε για ιστορία, αυτή κρατά από το 1937, το έτος ίδρυσης του συλλόγου. Ο Αμπελακιακός Σαλαμίνας εδρεύει στα Αμπελάκια, έμβλημα του συλλόγου είναι το αμπελόφυλλο, αποτελεί μέλος της Ε.Π.Σ. Πειραιά και έδρα του είναι το Δημοτικό Γήπεδο Αμπελακίων. Στο παρελθόν ο σύλλογος διατηρούσε εκτός του ποδοσφαίρου και τμήματα τεχνικής κολύμβησης και πετοσφαίρισης.

Μετά από μία εντυπωσιακή περσινή χρονιά, η ομάδα της Σαλαμίνας εξασφάλισε την παρθενική της συμμετοχή στη Γ' Εθνική και το προσεχές Σάββατο (27/10, 15:00) ο ΠΟΑ είναι στην ευχάριστη θέση να τη φιλοξενήσει για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οπως κάθε φορά, η ομάδα του Ατσαλένιου υποδέχεται με αίσθημα ευθύνης και φιλοξενίας τον Αμπελακιακό σε έναν αγώνα που για εμάς αποτελεί γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως κάθε παιχνίδι ειδικά στην έδρα μας.

Ηρθε η ώρα να γνωρίσει και ο Αμπελακιακός, η ομάδα, η διοίκηση και οι φίλαθλοι, την κρητική φιλοξενία. Θα υποδεχθούμε και θα φιλοξενήσουμε την αποστολή της αντίπαλης ομάδας όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Γιατί έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Περιμένουμε τον Αμπελακιακό για ένα μεγάλο ματς και να αναδείξουμε μαζί τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. 

Περιμένουμε τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο του Ατσαλένιου, να γίνει ο 12ος παίκτης και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας.

Σας περιμένουμε για να βοηθήσετε όπως μόνο εσείς ξέρετς. Να είστε, όπως πάντα, η δύναμή μας!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.