Το κάλεσμα του ΠΟΑ για τον «τελικό» με Κερατσίνι

12:48 | 31/03/2019

Η ομάδα του Ατσαλένιου υποδέχεται σήμερα την ομάδα του Κερατσινίου.

Το ματς για το συγκρότημα του Σκύβαλου είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού μετά το διπλό επί του Γιούχτα, μπορεί σήμερα με νίκη να «κλειδώσει» την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Με ανακοίνωσή του ο ΠΟΑ καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο του Ατσαλένιου και να στηρίξει την ομάδα στο σημερινό, κρίσιμο, ματς (16:00).

Η ανακοίνωση:

««Όσο πλησιάζουμε στο τέλος του "μαραθωνίου" τόσο φουντώνει η "μάχη" και για εμάς, στον ΠΟΑ, η "μάχη" ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία.

Σήμερα στο Ατσαλένιο, στις 16:00, έχουμε ακόμη ένα μεγάλο ραντεβού. Απέναντί μας μία ομάδα που μόνο θετικά έχει αφήσει στο τρέχον πρωτάθλημα με τη σταθερή της πορεία. Μία ομάδα με ιδιαίτερη και ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας διατελέσει σε αυτή πρόεδροι σπουδαίοι παράγοντες και επιχειρηματίες, όπως ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, πατέρας του προέδρου και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο λόγος για το Κερατσίνι, οι άνθρωποι του οποίου να είναι σίγουροι ότι θα απολαύσουν τη φιλοξενία μας, όπως κάνουμε σε κάθε ματς και τον απόλυτο σεβασμό μας εντός και εκτός γηπέδου. Ο ΠΟΑ πρεσβεύει το φίλαθλο πνεύμα και σέβεται κάθε αντίπαλο. Έχει κερδίσει με το σπαθί του την αναγνώριση από όλες τις ομάδες και τον φίλαθλο κόσμο. Αυτό για εμάς είναι κατάκτηση και δεν θα αφήσουμε κανέναν να την αμαυρώσει.

Σήμερα περιμένουμε με ανυπομονησία τον κόσμο μας να γεμίσει τις εξέδρες, να σταθεί στο πλευρό μας και να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη. Θέλουμε τους φιλάθλους να γεμίσουν το Ατσαλένιο, να φωνάξουν για τον ΠΟΑ, να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές και να τους δώσουν ώθηση. Παράλληλα, θα σεβαστούμε το Κερατσίνι όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες. Θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και θα δείξουμε σε όλους τι πρεσβεύει ο ΠΟΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!»»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.