Το κέρδος του ΟΦΗ

20:40 | 15/01/2020

Ο Γιώργος Σίμος έδωσε… τόπο στα νιάτα στην Τούμπα και τα μηνύματα ήταν αισιόδοξα.

Το διακύβευμα είχε χαθεί για τον ΟΦΗ από το παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» και έτσι ο επαναληπτικός με τον ΠΑΟΚ έδινε την ευκαιρία στον 41χρονο τεχνικό του Ομίλου να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές.

Επέλεξε, έτσι, να ρίξει στα βαθιά δύο από τα νέα παιδιά του ρόστερ. Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι Βαγγέλης Νοικοκυράκης και Γιώργος Σουρνάκης, που πήραν την ευκαιρία τους από τον προπονητή τους και ανταποκρίθηκαν.

Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του ηρακλειώτικου συλλόγου αντιμετώπισαν με σοβαρότητα και συγκέντρωση το ματς κόντρα στον νταμπλούχο Ελλάδας και η εικόνα τους ήταν αρκετά καλή.

Αυτό, εξάλλου, που συνέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους των «ασπρόμαυρων». Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η νέα εποχή στον ΟΦΗ, αυτό, εξάλλου, ήταν ξεκάθαρο.

Ο Όμιλος, δηλαδή, θέλει να παράγει τους δικούς του ποδοσφαιριστές και τα τμήματα υποδομής του να γίνουν ο κεντρικός «αιμοδότης» της ομάδας στο μέλλον.

Οι Νοικοκυράκης και Σουρνάκης έδειξαν ικανοποιητικό «πρόσωπο», ανταποκρίθηκαν σε γενικές γραμμές στις απαιτήσεις μιας αρκετά δύσκολης αναμέτρησης και ήταν το σημαντικότερο ίσως κέρδος του Ομίλου από το παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι δε διαθέτουν «παραστάσεις» τέτοιου βεληνεκούς, στάθηκαν αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν πως έχουν αφομοιώσει πλήρως τη φιλοσοφία του Σίμου.

Πήραν στα πόδια τους ένα ολόκληρο 90λεπτο, το οποίο σίγουρα θα είναι αρκετά πολύτιμο για την μετέπειτα πορεία τους.

Είναι, άλλωστε, δεδομένο πως στη συνέχεια θα πάρουν και άλλες ευκαιρίες από τον προπονητή τους και όσο χρησιμοποιούνται θα γίνονται καλύτεροι, στοιχείο που φυσικά ευνοεί τους ίδιους, αλλά πάνω απ’ όλα τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και τώρα ο Πανιώνιος

Σίμος: «Σύντομα θα επιστρέψουμε»

Η πρώτη αντίδραση του Σίμου

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-1: Τα highlights του αγώνα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.