Η Σακίρα δεν (μ)Πικε ακόμα για βενζίνη στην Πέγεια

Και άλλα 4 πράγματα που δεν πρόλαβε ακόμα να κάνει στην Κύπρο.

Article featured image
Article featured image

Μετά που έσκασε η βόμβα ότι η Σακίρα και ο Πικέ αγόρασαν έπαυλη στην Πέγεια, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο δήμαρχος, σπεύσαμε να μάθουμε, βγάλαμε φωτογραφίες, τραβήξαμε βίντεο.

Λίγο το έχεις για γειτόνισσα μια σταρ του δικού της βεληνεκούς;

Όλοι στην Πέγεια, στην Πάφο, στο νησί ολόκληρο, ήθελαν να μιλήσουν για αυτή τη νέα πτυχή σε σχέση με την κατά τ’ άλλα κανονική καθημερινότητά μας στη Νήσο του «Κύριε Ελέησον».


Μάθαμε, λοιπόν, ότι ακόμα η Σακίρα δεν πήγε για βενζίνη στα βενζινάδικα της Περιοχής.

Μάθαμε, επίσης, ότι δεν πρόλαβε να δοκιμάσει τον τοπικό μεζέ -αυτό τουλάχιστον καταδεικνύει «το ποστ της» στο Πού Πήγαμε.

74516605_795391224253665_6987868368472637440_n.jpg


Μάθαμε ότι το σπίτι μπάζει νερά...

Μάθαμε ότι δεν πρόλαβε να έρθει και την έχουν «κλειδώσει» ήδη για μια μοναδική εμφάνιση στο Φεστιβάλ Χαρουπιού του 2020, όπου και θα ερμηνεύσει το γνωστό άσμα για τον «τόπο της».


Μάθαμε ότι δεν πρόλαβε να κατεβάσει το τηλέφωνο ενόσω οδηγούσε, με αποτέλεσμα να «φάει» εξώδικο. Εξ ου και το προειδοποιητικό ποστ στο Cy Police Checkpoints.

75513321_551946882266154_7814185570455781376_n.jpg


«Είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να γίνει για τον τόπο μας, όχι μόνο για την Πέγεια αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο» αναφέρει στην κάμερα ο Δήμαρχος Πέγειας.


Ας ελπίσουμε όντως να πρόκειται για διαφήμιση, αφού δεν έχει περάσει καν ένας χρόνος από τότε που ο Ισπανός εισαγγελέας απήγγειλε καταγγελία για φορολογική απάτη εναντίον της κολομβιανής τραγουδίστριας.

Όπως μετέδιδε πέρσι τέτοια περίοδο το Europa Press, ο εισαγγελέας είχε υποστηρίξει πως η Σακίρα απέφυγε να καταβάλει περισσότερα από 14,5 εκατομμύρια ευρώ κατά την περίοδο των τριών ετών που ζούσε στη βορειοανατολική περιφέρεια της Καταλονίας,

Η ίδια πάντως αρνείτο τις κατηγορίες, ενώ οι δικηγόροι της υποστήριζαν ότι το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής της προερχόταν έως το 2014 από τις διεθνείς της περιοδείες και ότι δεν ζούσε περισσότερο από έξι μήνες ετησίως στην Ισπανία, προϋπόθεση για να φορολογείται στη χώρα.

Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο η Σακίρα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, προσκομίζοντας και αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα υποστήριζαν οι δικηγόροι της. Δεν είμαστε σε θέση, πάντως, να γνωρίζουμε την έκβαση της υπόθεσης, αν δηλαδή έχει βγει κάποια απόφαση από το δικαστήριο, αφού στο διαδίκτυο δεν υπάρχει κάποια σχετική είδηση. Ίδωμεν!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ