Σε άλλα νέα…

Μπορεί η κοινή γνώμη να παρακολουθεί σοκαρισμένη την εξέλιξη της πρωτοφανούς για τα κυπριακά δεδομένα υπόθεσης (όπως χαρακτηριστικά βαφτίζει η Αστυνομία κάθε υπόθεση για να καλύψει την ολιγωρία της), εκεί έξω όμως συμβαίνουν κι άλλα πράγματα αυτές τις μέρες.

Article featured image
Article featured image

Ως εκ τούτου προσπαθήσαμε να δούμε τι (καλό) παίζει σε ειδήσεις, πέραν των στυγερών εγκλημάτων που μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Σε άλλα νέα, λοιπόν…


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, με καισαρική τομή. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, για το οποίο, όπως διαβάζουμε, δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα που θα του δοθεί. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε τα καλύτερα!


Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης χωρίζουν, έπειτα από 10 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Aυγούστου του 2009, στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, ενώπιον τριάντα μόλις καλεσμένων. 10 χρόνια μετά, ανακοινώνουν μέσω Instagram τον χωρισμό τους.



Η Δρ Ελένη Σταύρου φούρνισε, φορώντας ταγιέρ κόκκινο και φουλάρι γκρι. Έψησε φλαούνες. Αυτό.

Seallanea.jpg



Λογικά, κάπου εκεί είναι και ο Χριστός, μόνο που δεν φαίνεται στη φωτογραφία. Ο λόγος για την αναπαράσταση της Ανάστασης του Λαζάρου, σε κοινότητα της Πάφου και τις λιγάκι περίεργες φωτογραφίες που έπαιξαν παντού αυτές τις μέρες.

Εντωμεταξύ στην Πάφο 😑😑😑😑😑

Posted by Ξεροτήανα Πάφου on Tuesday, 23 April 2019



Τέλος, ο Φλωρινιώτης αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο λαμπερή υποψηφιότητα στη Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την απόφασή του, κοινοποιώντας την κάρτα της υποψηφιότητάς του στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ