Δεύτερη σύλληψη για την απαγωγή-μυστήριο 33χρονου στη Λάρνακα

Δεύτερο άτομο συνελήφθη από την Αστυνομία, ως ύποπτο για υπόθεση που αφορά ληστεία και απαγωγή 33χρονου αλλοδαπού στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία και ύστερα από εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 26 ετών ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού από τις 23 Ιουλίου τελεί υπό οκταήμερη κράτηση 25χρονος.

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί και δεύτερο 26χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση, άρχισαν στις 23 Ιουλίου 2020, όταν καταγγέλθηκε ότι 33χρονος ελλείπει από την οικία όπου διαμένει στη Λάρνακα.

Ο 33χρονος είχε αναχωρήσει από την οικία του, γύρω στις 2.20 το μεσημέρι της 22ας Ιουλίου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 και 25 χρόνων.

Μία ώρα μετά ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να ανάφερε ότι ο 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας, τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού επιτέθηκαν εναντίον του, τον λήστεψαν, ενώ ήθελαν να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο.

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα, απενεργοποιήθηκε λίγο μετά που κατάφερε να επικοινωνήσει με το φιλικό του πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy