Λάρνακα: Ποινή φυλάκισης σε 28χρονο – Οδηγούσε χωρίς άδεια

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 30 ημερών και στέρηση της άδειας οδήγησής του για έξι μήνες, σε 28χρονο ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος κατά παράβαση διατάγματος Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 28χρονος είχε εντοπιστεί από μέλη της Δύναμης το πρωί της 16ης Μαρτίου 2018, να οδηγεί αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μενεού, στο Κίτι, παρά το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο, του είχε στερηθεί η άδεια οδήγησης από το Δικαστήριο.

Ο 28χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης έναντι τρίτου και χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το όχημα του, ενώ δεν έφερε ζώνη ασφάλειας και χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο με τα χέρια του.

Ο νεαρός είχε παραλείψει επίσης να συμμορφωθεί στο σήμα που του έγινε από τα μέλη της Αστυνομίας να σταματήσει το όχημα του, προσπαθώντας να διαφύγει του ελέγχου τροχαίας.

Οι ποινές φυλάκισης και στέρησης της άδειας οδήγησης που επιβλήθηκαν στον 28χρονο από το Δικαστήριο, έχουν άμεση ισχύ από σήμερα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy