Νέα Σαλαμίνα: Επιστρέφει και βάζει μπρος για ΕΝΠ

Το διήμερο ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας ολοκληρώνεται σήμερα.

Με τον τρόπο αυτό θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου που θα γίνει την Κυριακή στις 17:00 στο «Τάσος Μάρκου».

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ και να επιδιώξουν να πετύχουν το ίδιο αποτέλεσμα και απέναντι στους «βυσσινί».

Η ομάδα της Αμμοχώστου ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς εκτός έδρας και η κυριακάτικη αναμέτρηση προσφέρεται για να συνεχιστεί η συγκομιδή βαθμών. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα η Νέα Σαλαμίνα ηττήθηκε με 2-1 στο «N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή» από την Πάφο και αυτή είναι η μοναδική απώλεια βαθμών για τους «ερυθρόλευκους» στο γήπεδό τους. Ακολούθησε η ήττα με 2-0 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ και μετά ήρθε η πρώτη νίκη εντός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό με σκορ 3-2.

Η Νέα Σαλαμίνα έχασε στη συνέχεια στο Δασάκι από τον Εθνικό με 2-0 και στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, επικράτησε της ΑΕΛ στη Λάρνακα με 3-2. Το παιχνίδι με την Ένωση είναι πολύ σημαντικό, ώστε η ομάδα να πάρει μια καλή διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, η τεχνική ηγεσία αναμένεται να μάθει εντός της βδομάδας για την αγωνιστική ετοιμότητα των Φουστάρ και Βεσελόφσκι. Ο πρώτος αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά, κάτι που αν γίνει θα δοθεί άλλη μια λύση στην τεχνική ηγεσία ώστε να καταστρώσει το πλάνο της.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για την περίπτωση Βεσελόφσκι, παρά το γεγονός ότι ο τραυματισμός του είναι κάπως πιο σοβαρός.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy