19 Ιανουαρίου, 2020

Βαΐα Βαΐδου

Σέρρες: Το κίνημα ενάντια στα διόδια έκοψε βασιλόπιτα στα διόδια Στρυμονικού


Στις 12:00 το μεσημέρι βρέθηκαν στο ύψος των διοδίων Στρυμονικού τα μέλη του κινήματος ενάντια στα διόδια, τα οποία αποφάσισαν, προκειμένου να εγκαινιάσουν όπως τα ίδια δηλώνουν ένα αναπτυξιακό έργο για το νομό Σερρών ,να κόψουν την κορδέλα των εγκαινίων, αλλά και την ανάλογη βασιλόπιτα.
το φλουρί έπεσε στον υπουργό υποδομών Κώστα Καραμανλή με τα μέλη του κινήματος να δηλώνουν πως θα του το στείλουν στο γραφείο του προκειμένου να θυμάται πάντα το έργο που έκανε για τον νομό μας.
Ο γνωστός δικηγόρος Σερρών Ιωάννης γιαντσιος αυτό που υπογράμμισε είναι πως θα φτάσουν μέχρι και τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθούν και να κλείσουν τα διόδια στρυμονικού, αναφέροντας πως τα χρήματα δεν πηγαίνουν σε ανταποδοτικές εργασίες στο οδικό δίκτυο, αλλά στην αποπληρωμή του Δημοσίου Χρέους.
Τη στιγμή στην οποία  ο κύριος Γιάννης προχωρούσε σε δηλώσεις στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης εμφανίστηκε ένας ιερέας από την Βέροια όπως είπε ο ίδιος ο οποίος και επέπληξε το κίνημα ενάντια στα διόδια το οποίο προχωρά σε κοπή κορδέλας και κοπή βασιλόπιτας αντί να κλείσει τελείως τα διόδια.