Άγγελος Παλαιοδήμος: Ο κ. Στεργίου έχει κάνει τον κύκλο του

Να καλύψει την ανάγκη όλων των δημοτών για ανανέωση σ’ ένα τελματωμένο δημοτικό σκηνικό, όμοιο με του 2010 και του 2014, έρχεται η παράταξη «Πεντέλη 2020» και ο υποψήφιος δήμαρχος Άγγελος Παλαιοδήμος, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

PACIFIC-SUN

«Θέλουμε να πείσουμε τους συνδημότες μας ότι είμαστε κάτι νέο, ακομμάτιστο και ακηδεμόνευτο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παλαιοδήμος και πρόσθεσε ότι η παράταξη λειτουργεί κινηματικά χωρίς κανένα απολύτως κομματικό στίγμα.

«Εκτιμώ ότι ο κ. Στεργίου έχει κάνει τον κύκλο του και σε αυτή τη θητεία δεν εκφράστηκε κάποιο όραμα για την πόλη. Για μένα δεν είναι απλή αναλογική, αλλά μια ερμαφρόδιτη απλή αναλογική, αφού δεν τελειώνει στον πρώτο γύρο το αποτέλεσμα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Παλαιοδήμος.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι μία σειρά από έργα έχουν μείνει πίσω παρά τον «πολιτικό έρωτα», όπως είπε, του δημάρχου με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι ουδέποτε ο κ. Στεργίου θεώρησε την πόλη ενιαία και τις τρεις δημοτικές κοινότητες Μελίσσια, Πεντέλη-Νέα Πεντέλη έναν δήμο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής