Χάρης Δαμάσκος: Να ξαναμπεί στις ράγες ο Δήμος Αχαρνών

«Θέλω να αναδείξω την καλή εικόνα της πόλης και να διορθώσω τα άσχημα», έθεσε ως βασικό του στόχο ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών Χάρης Δαμάσκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

PACIFIC-SUN

Ο επί 16 σερί έτη Αντινομάρχης και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, αποφάσισε να αλλάξει μετερίζι και να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε την αυτοδιοικητική του πορεία, στο Δήμο Αχαρνών. «Πρέπει να επιστρέψει ο δήμος μας στην κανονικότητα και να ξαναμπεί στις ράγες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χάρης Δαμάσκος, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο Δήμος Αχαρνών έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου και τη στελέχωση του Συνδυασμού του, με ανθρώπους όλων των κομματικών καταβολών και με ικανότητες να προσφέρουν ενεργά στην επόμενη μέρα.

«Προσπάθειά μου είναι να συγκεντρώσω τους καλύτερους για την επόμενη μέρα του Δήμου Αχαρνών», σημείωσε ο κ. Δαμάσκος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο μείζον πρόβλημα της αυξημένης εγκληματικότητας στην πόλη.

«Ένα κομμάτι του δήμου μας, δυστυχώς, έχει καταντήσει η αυλή παραβατικότητας της Αττικής», ήταν τα λόγια του Χάρη Δαμάσκου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής