Εθελοντές Αχαρνών – Θρακομακεδόνων: Με δωρεά 4 ελαστικών έγιναν λειτουργικά δύο πυροσβεστικά οχήματα

Τέσσερα λάστιχα για δύο ακινητοποιημένα πυροσβεστικά οχήματα του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ολυμπιακού Χωριού παραδόθηκαν μετά από συντονισμένες προσπάθειες, σύμφωνα με τους Εθελοντές Αχαρνών - Θρακομακεδόνων και έγιναν πλέον λειτουργικά.

PACIFIC-SUN

Τέσσερα λάστιχα για δύο ακινητοποιημένα πυροσβεστικά οχήματα του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ολυμπιακού Χωριού παραδόθηκαν μετά από συντονισμένες προσπάθειες, σύμφωνα με τους Εθελοντές Αχαρνών – Θρακομακεδόνων και έγιναν πλέον λειτουργικά.

Στην προσπάθεια συμμετείχαν ο Ροταριανός Όμιλος Παρνηθας και οι Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων. «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του Ροταριανου Ομίλου Πάρνηθας ιδιαίτερα τον Μιλτιάδη Ζυμαριδη και τον Νίκο Ματθαίου. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο μας (Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων) Κυριάκο Μυλωνά για την συνεισφορά του, επίσης ευχαριστούμε τους συντοπίτες μας Ελευθέριο και Βασίλη Γκούσκο για την βοήθεια τους με την εξαιρετικά χαμηλή χρέωση που έκαναν στην αγορά των ελαστικών από την εταιρεία τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην παράδοση των ελαστικών παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Πάρνηθας Σπύρος Οικονόμου και ο κοινοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος Πυρασφάλειας Θρακομακεδόνων και μέλος του Ροταριανού Ομίλου Νίκος Ματθαίου μαζί τους στην παραλαβή ο Διοικητής του Σταθμού Δημήτρης Μπριόλας και ο Υποδιοικητής Νίκος Μπόρας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής