Νέα Φιλαδέλφεια: Ζητούνται οικίες προς μίσθωση από το Πρόγραμμα Στέγασης Προσφύγων

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης αναζητά οικίες προς μίσθωση, στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA – Πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση.

PACIFIC-SUN

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕCHO) και πραγματοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017, η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου υλοποιεί  Η μίσθωση αφορά στο διάστημα μέχρι το τέλος του 2018, με δυνατότητα επέκτασης και για το 2019. Η σύναψη μισθωτηρίου συμβολαίου με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη πραγματοποιείται μετά από επίσκεψη της Επιτροπής Καταλληλότητας και αντίστοιχης έγκρισης αυτής.

Καλύπτονται:

  1. Η καταβολή του μισθώματος με δυνατότητα τρίμηνης προπληρωμής μέχρι το τέλος του 2018.
  2. Όλοι οι λογαριασμοί (νερού, ρεύματος, κοινόχρηστων κλπ).
  3. Η καθημερινή φροντίδα θεμάτων που αφορούν στη διαβίωση των προσφύγων με εξειδικευμένο προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.
  4. Η ασφάλιση των οικιών αυτών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210-2523584 και ηλεκτρονικά στα e-mails kednfnx@gmail.comή kednf2@dimosfx.gr

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως στη διεύθυνση Αγ. Αναργύρων 9 στη Νέα Χαλκηδόνα Τ.Κ. 14343, είτε (υπογεγραμμένες) ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική  διεύθυνση kednfnx@gmail.com ή kednf2@dimosfx.gr.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής